Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Fiúk! Tetszik nektek ez a nő? Szép? Vonzó? Elhívnátok randira miután találkoztok valahol?
Először én se vettem észre, hogy mindegyik képen ugyanaz a nő szerepel. Azt se, hogy ő Jessica Alba. Csak innen tudtam meg, a kommentekből. Őszintén szólva én jobban szeretem az olyan nőket, akiket különböző fényviszonyok közt is megismerek, és akikről nem süt, hogy a saját szépségük és az őket ajnározók bókjai alkotják a fő energiaforrásukat.
Tudom, sok férfit sokkal jobban érdekel, hogy olyan nője legyen, akivel lehet villogni, és akire mindenki azt mondja, hogy Eeeez igeeen!, de nekem ezerszer többet számít, hogy én látok-e benne valami szépet. Ha meg is nézek néha nőket az utcán, eszembe nem lenne mindegyikkel megismerkedni, akkor se, ha bármilyen közismert szépség lenne. És akkor se, ha ő maga akarná. Néha egy más számára teljesen átlagos nőben látok meg valamit, amitől azonnal bele tudok szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!