Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tapasztalaitok vannak a Badooval kapcsolatban? Főleg fiúkat, férfiakat kérdeznék.
Az eddigiekkel egyetértek. Azt hozzátenném hogy sok nő valóban unaloműzésből van fent, marhára nem keres senkit. Ezek nagy részének van párja és "csak barátkozok" címszóval ismerkedik. Persze ha jobb parti a delikvens a csávójánál akkor simán elmenne vele, nem véletlenül vannak fent a foglalt nők.
Emiatt pár éve en is felhagytam ezzel meg a Tinderrel. Valóban túlkínálat van.
Nyilván előben nem lehet ismerkedni, mert a nagy női logika bekapcsol hogy mégis mit képzelek én. Biztos zaklatni fog meg stb, stb.
Valahogy a mai nőkkel nehezebb ismerkedni, felsrófolták a szintet, és egy showmant akarnak maguk mellé az amúgy is unalmas életükbe.
Ekkor jön a Badoo meg a sok "kanos pasi" (női általánosítás), akik elszórakoztatják ideig-óráig.
Nőként írom, érdekes akkor nem drága a badoo ha úgy ír rám hogy szopsz f...?
10 nek visszaírok, abból 8 nem ír vissza!
Maradék 2 vel van valami beszélgetés, de csak szidják a nőket.
1 marad akivel átmegyünk privibe, kiderül hogy házas, meleg, félénk, lakásgondjai vannak, anyagi gondjai vannak, lehúzták becsapták, negcsalták végtelen a sor csak szexet keres, azt is csak 1 éjszakára. És még nekik van igényeik.
Normális pasi ott egy sincs.
Érdekes, eddig pasiként mi is ezt írtuk le.
Én 3 évig csináltam, közel 3500 match-el. Igazából csak unatkoztam, aztán így eljárkáltam lányokkal erre arra, volt hogy egy héten 3 különbözővel. Az igaz, higy megcsömörlik az ember tőle! Fordult elő velem, hogy rossz nevet mondtam...
A másik amit észrevettem a tinderes nőknél: vannak akik az egyedülálló anyukák, vannak akik szeretőt keresnek, vannak akik búfelejtőt szakítás után és vannak a totál reménytelen esetek.
Negatív. Kíváncsiságból végigszíveztem a találkozások menüben a napi 600 főt (ez a beépített limit), szerintem te is kitalálod, hogy hányan sziveztek vissza.
0 fő :D
Ha netalántán kapok egy match-et (optimális esetben 4 havonta 1 fő) akkor vagy csak elolvassa az üzenetet és válaszra már nem méltat (pedig nem szia mizu-t írok :) ), vagy azonnal szétválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!