Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen tapasztalaitok vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tapasztalaitok vannak a Badooval kapcsolatban? Főleg fiúkat, férfiakat kérdeznék.

Figyelt kérdés
Lányként elég sok lehetőségem van. Nektek férfiaknak sok match összejön? Vagy nehéz találni valakit?
2020. márc. 22. 09:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Találtam 1-2 rendes embert. Bár nem tudom meddig marad fent a levelezés. De az egyikük kifejezetten szimpatikus, értelmes.
2020. márc. 22. 10:40
 12/19 anonim ***** válasza:
77%

Az eddigiekkel egyetértek. Azt hozzátenném hogy sok nő valóban unaloműzésből van fent, marhára nem keres senkit. Ezek nagy részének van párja és "csak barátkozok" címszóval ismerkedik. Persze ha jobb parti a delikvens a csávójánál akkor simán elmenne vele, nem véletlenül vannak fent a foglalt nők.

Emiatt pár éve en is felhagytam ezzel meg a Tinderrel. Valóban túlkínálat van.

Nyilván előben nem lehet ismerkedni, mert a nagy női logika bekapcsol hogy mégis mit képzelek én. Biztos zaklatni fog meg stb, stb.

Valahogy a mai nőkkel nehezebb ismerkedni, felsrófolták a szintet, és egy showmant akarnak maguk mellé az amúgy is unalmas életükbe.

Ekkor jön a Badoo meg a sok "kanos pasi" (női általánosítás), akik elszórakoztatják ideig-óráig.

2020. márc. 22. 10:48
 13/19 anonim ***** válasza:
63%

Nőként írom, érdekes akkor nem drága a badoo ha úgy ír rám hogy szopsz f...?

10 nek visszaírok, abból 8 nem ír vissza!

Maradék 2 vel van valami beszélgetés, de csak szidják a nőket.

1 marad akivel átmegyünk privibe, kiderül hogy házas, meleg, félénk, lakásgondjai vannak, anyagi gondjai vannak, lehúzták becsapták, negcsalták végtelen a sor csak szexet keres, azt is csak 1 éjszakára. És még nekik van igényeik.

Normális pasi ott egy sincs.

2020. márc. 22. 10:53
 14/19 anonim ***** válasza:
82%

Érdekes, eddig pasiként mi is ezt írtuk le.

2020. márc. 22. 11:14
 15/19 anonim ***** válasza:
29%

Én 3 évig csináltam, közel 3500 match-el. Igazából csak unatkoztam, aztán így eljárkáltam lányokkal erre arra, volt hogy egy héten 3 különbözővel. Az igaz, higy megcsömörlik az ember tőle! Fordult elő velem, hogy rossz nevet mondtam...

A másik amit észrevettem a tinderes nőknél: vannak akik az egyedülálló anyukák, vannak akik szeretőt keresnek, vannak akik búfelejtőt szakítás után és vannak a totál reménytelen esetek.

2020. márc. 22. 11:26
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Mikor én voltam fent, tele volt rosszlányok-os ribikkel, akik ott is hirdettek. Emellett olyan nőkbe futottam bele, akiknek már van gyereke. Aztán, miután meguntam a képeken való röhögést, töröltem magam. Elég gáz... + az oldal kamu értesítéseket nyom állandóan, h XY-nak tetszel, stb
2020. márc. 22. 12:10
 17/19 anonim ***** válasza:
90%
a feleségemet hamar megdugták onnan:)
2020. márc. 22. 12:33
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként ha nem vagy jóképű, szinte semmit sem ér.
2020. márc. 22. 14:18
 19/19 anonim ***** válasza:
83%

Negatív. Kíváncsiságból végigszíveztem a találkozások menüben a napi 600 főt (ez a beépített limit), szerintem te is kitalálod, hogy hányan sziveztek vissza.

0 fő :D

Ha netalántán kapok egy match-et (optimális esetben 4 havonta 1 fő) akkor vagy csak elolvassa az üzenetet és válaszra már nem méltat (pedig nem szia mizu-t írok :) ), vagy azonnal szétválik.

2020. márc. 30. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!