Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A most kialakult helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A most kialakult helyzetben milyen randi ötletet javasoltok hétvégére?

Figyelt kérdés

Második randink lenne. Mozik, cukrászdák, kávézók zárva. Ráadásul rossz időt mondanak szombatra. Igazából arra gondoltam, hogy meghívnám magamhoz filmezni, minden hátsó szándék és félreértés nélkül. Jobban kedvelem annál, minthogy bármit is siettessek...

Vagy mit lépnétek a helyemben?

28/F

2020. márc. 18. 21:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
78%
Ki tud nagyobbat ütni az embereknek verseny WC papír vásárlása közben. Ha nyer a csaj, WC papír gurigával a farkadon dughatod csak meg.
2020. márc. 18. 21:27
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
2020. márc. 18. 21:36
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Álarcos bá, webcam szex :D
2020. márc. 18. 22:47
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
-bál
2020. márc. 18. 22:48
 15/25 anonim ***** válasza:
72%

Ez csak a Kinahoz hasonlo diktaturakban valosithato meg ekkora területen. Olaszországban sem az egesz országot hanem kisebb gócpontokat zártak le. Ez egy olyan fertőző vírus amit màr lehet rég elkaptàl és tovàbbadtad. A buszon, a boltban, a gyógyszertàrban... Szóval ahogy màs is mondta az időnyerés a cél. Én talàlkozok a pàrommal, ma még lakàst is néztünk (nem Mon). Gyakran mosunk kezet, zsepibe tüsszentünk, könyökhajlatba köhögünk, nem fogunk kezet màsokkal és egy méteres tàvolsàgot tartunk

Otthonról dolgozunk és csak akkor megyünk ki ha muszàj, pl boltba vagy igenis lakàst nézni. Viszont a legtöbben birkàk, és ha mindenki kinn van az utcàn nem lehet 1 méteres tàvolsàgot tartani.

2020. márc. 18. 23:09
 16/25 anonim ***** válasza:
24%
Én kirándulni vinném a helyedben és odakötném egy fához, akkor talán nyugton marad.
2020. márc. 19. 06:07
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Séta, más nem nagyon jöhet szóba ilyenkor. Ha rögtön elhívod magadhoz filmezni, hiába nincs hátsó szándékod, ő valószínűleg feltételezni fogja. Egyébként nincs mitől félnetek, fiatal, egészséges emberek alig érzik meg a koronavírust. Egyedül akkor maradjatok otthon mindenképpen, ha öreg vagy beteg emberrel éltek együtt.
2020. márc. 19. 08:03
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy sok lepontozás jön a válaszomra, de nem érdekel.

Szerintem,ha előtte letisztázzátok, hogy ez tényleg csak film, nem szeretnél semmit siettetni, akkor nem lehet probléma.

Ha lehet, oldjátok meg kocsival az oda-visszajutást, hogy a tömegközlekedést is kerüljétek. Kézmosás, kézfertőtlenítés,stb.

Egyébként elég megnézni, hány nyugdíjas rallizik a piacon maszk nélkül, és beszélgetnek ott, sétálgatnak.

Én maradjak karanténban otthon, üljek a 4 fal között, míg pont a veszélyeztetett korosztály habzsi-dőzsizik, számomra felfoghatatlan.

2020. márc. 19. 09:25
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is most tervezem a második randit, én jobb lehetőség hiányában egy piknik féleségre gondoltam. Vagy főzök valamit, vagy rendelünk, kocsival elmegyünk valami nyugis isten háta mögötti helyre és ott elleszünk. A randi nem azt jelenti, hogy tömegben kell lenni. Csak egymással érintkezünk és ennyi. Vírus ide vagy oda, azt senki nem várhatja, hogy az ismerkedési fázist függesszük fel hónapokra, ennyi erővel akinek férje/felesége van, az se menjen haza hozzá.

Nyugodtan lehet lepontozni...

2020. márc. 19. 09:32
 20/25 anonim ***** válasza:
Főzzetek valakinél otthon közösen, meg egy film.
2020. márc. 19. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!