Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert olyan erzelgos minden pasi? Elegem van.

Már bocsi de én émg ilyen pasival nem találkoztam akiről te beszélsz...engem csupa bunkó paraszttal hozott össze a sors...
Ezzel nem azt mondom h nincsenek lyenek mert biztosvannak csak én nem ismerem őket

Hehe ezt nem nektek kell edonteni, en tudom magamról, meg masok is mondjak, nem kell a ti velemenyetek :D
a pasik mirol szeretnek beszelgetni akkor?
Ha nagyon jól nézel ki, akkor könnyen lehet, hogy a férfiak azt hiszik, a romantikával tudnak meghódítani, hogy ezzel különbözni tudnak a többi férfitől, akik szintén téged akarnak. Azt hiszik talán,
Alap férfi-stratégia. Közben meg fogalmuk sincs, mekkora öngólt lőnek, a fentiek szerint. Próbálj meg beszélgetni velük, mert ha ők azt hiszik, hogy "egy ilyen jó nőt biztos untatna a beszélgetés", nem jönnek rá, eszükbe sem jut a lehetőség, vagy elvetik ezt a lehetőséget, neked kell kezdeményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!