Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek, milyen negatív tapasztalataitok voltak a nőkkel, illetve mit gondoltok róluk?
5
Sajnos van benne igazság. Elődjeink nem véletlen nem adtak ennyi hatalmat a nőknek. Sajnos csak visszaélnek vele.
Ez így igaz, a nőknek sokkal többet kell adni mint amit valaha visszakapsz tőlük.
Mi a fenéért van ez normálisnak beállítva?
feminizmus..........
Ami pontosan erről szól amit mondasz kérdező. Kettős mérce, amit a nőnek szabad, azért a másikat megbüntetjük. Úgy akarnak előnyt/jólétet szerezni, hogy a másiktól elveszik (mert úgy gondolják nekik jár, és pár sanglangal dobálóznak, mint pl: el voltak nyomva 50 évig, vagy akármi). Az itteni lányokon és az utcán lévőkön is megfigyelheted, csak az igényeiket tudják hangoztatni, de ha rákérdezel neki mi a dolga a kapcsolatban, egyszerűen ignorál(ott hagy) vagy felháborodik, hogy mit képzelsz te a kérdéseddel, meg te hülye vagy nem normális stb.. (Ő már sérteget te fordítva...) Ezért írtam h mgtow, mert ebben én nem veszek részt, törvény ezeket védi, s szerintem sokan vannak így velem együtt, pedig 190cm vagyok, 20 éve rendszeresen sportolok, pénzem sok van, ház(ak), autóim vannak és jó vállalkozásom. Van barátnő is, de közel kerülni nőhöz nem fogok, szerződés véd mindenhonnan, mert nő csak rombadönthet, bármiféle mondvacsinált indokkokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!