Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bejön nektek ha egy pasi magas? 190cm? Kort és magasságot írjatok!
Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 21:10
21/34 anonim válasza:
én pasi vagyok 18 éves és csak 168 magas vagyok:(
de legalább helyes vagyok:))))))))))
22/34 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön. :) Engem abszolút nem zavarna. ;)
L/17 162 cm
23/34 anonim válasza:
Nekem inkább a velem egy magasságúak jönnek be, vagy pár centivel magasabbak. (172 vagyok) Szeretem a tömzsi pasikat. 20L
24/34 anonim válasza:
Nekem nem jön be,volt egyszer egy 195cm magas jelöltem,hát elég rossz volt úgy beszélgetni vele,hogy csak akkor láttam az arcát ha felnéztem.Engem nagyon zavart,hogy a fejem búbja ért az ő válláig :D egyébként 170cm magas vagyok.A jelenlegi párom ugyanakkora mint én és sokkal jobban érzem magam,hogy "egy szinten" vagyunk :)
21/L
25/34 anonim válasza:
a legjobb :)imádom a magas palikat
16/L
26/34 anonim válasza:
én szeretem a magasakat mivel én sem vagyok alacsony 17L
27/34 anonim válasza:
én 168 cm vagyok de mindig is a magas pasik tetszettek, sztem örülj neki h magas vagy:)
18L
28/34 anonim válasza:
Tetszik, de nem tartom fontos tényezőnek. Más a lényeg :)
20/L (167)
29/34 anonim válasza:
Awh, pont ideális. Én 178 vagyok.
30/34 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek aki válaszolt!
2010. aug. 2. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!