Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bejön nektek ha egy pasi magas? 190cm? Kort és magasságot írjatok!
Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 21:10
12/34 anonim válasza:
az én pasim is 190 cm:) imádom, mikor beállok mellé, fel kell rá néznem, és mikor puszit szeretnék neki adni akkor nyújtózkodnom kell:D és igen, bejön ha egy pasi magas.
14/34 anonim válasza:
elbújhat mindenki, a vőlegényem 210 cm :)
15/34 anonim válasza:
Nekem bejön ha egy pasi magas, sőt nálam általában elvárás...én is magas vagyok lány létemre... :)
20/L (183cm)
16/34 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 25. 11:35
17/34 anonim válasza:
Nekem is bejön..:D
170 cm,L.15 :)
18/34 anonim válasza:
Nekem is bejön, mert lány létemre elég magas vagyok.
19/34 anonim válasza:
Igen be, 190 cm pont megfelelő
17/L
171 cm
20/34 A kérdező kommentje:
alacsonyabb lányok akik olyan 165 körül vagytok titeket zavarna ez a magasság? csak őszintén
mert nekem tetszik ha egy lány alacsony :)
köszönöm mindenkinek a megtisztelő válaszokat!
2010. júl. 26. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!