Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csapják le a kezemről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csapják le a kezemről folyton a lányokat?

Figyelt kérdés

Kb. 3 hete ismertem meg innen a gyakoriról egy lányt, aki elmondása szerint nagyon kedvelt engem. Nem lakik túl messze, találkoztunk is kétszer, de közben írta hogy másokkal is randizgat.

Aztán egyszer csak bejelenti, hogy nem engem választott. De nem ő személyesen, mert ahhoz se volt mersze, hanem a másik srác ír rám, hogy ne írogassak a lánynak. A másik csávó meg kétszer olyan messze lakik tőle, mint én. Ez szerintem nagyon nem oké, ezt személyesen kellett volna elmondja a lány nekem.

Más lány is így "versenyezteti" egyszerre a fiúkat?

Már nem először járok így, de nagyon rossz érzés, mert én olyan vagyok hogy előre beleélem magam a dolgokba.

2020. márc. 4. 22:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Pedig igenis jóképű vagyok, utolsó, valami más volt itt a probléma.
2020. márc. 5. 16:45
 12/17 A kérdező kommentje:
9-es: Pont így jártam én is, végig pozitív visszajélzéseket kaptam, aztán egyszer csak hirtelen elküldött, mikor találkoztunk, rá egy napra meg megiratta a másik sráccal hogy "ők szeretik egymást"... persze 2 hét után biztos, velem is 3 hete beszéltünk már...
2020. márc. 5. 16:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy jóképű vagy, de ezek szerint mindig van olyan riválisod, aki még nálad is jobb képű.
2020. márc. 5. 21:13
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

9: Ugyanez volt velem is. "Semmi baj nincs veled vagy ezzel az egésszel", "biztos találsz valakit mert lehetetlen nem imádni", "majd találsz valakit aki nem olyan hülye mint én", stb, stb... Magyarul jól feleltem, de kaptam egy egyest, hát kösz.

Ez nyilván a "túl jó vagy nekem" féle, értelmetlen, logikátlan, összezavaró szakítási forma. Ez annyira elterjedt hogy már komplett cikkek foglalkoznak vele. Én ilyeneket olvastam hogy túltegyem magam rajta és végre felfogjam mit is jelent ez az egész. Mert amikor az arcomba kaptam hogy mennyire jó vagyok de mégse kellek napokon át köpni nyelni nem tudtam, annyira össze voltam zavarodva. [link]

És a szakító fél ilyenkor még azt is hiszi magáról hogy hű de jó fej hogy ő most biztos feltuningolta az önbizalmad ezzel a szöveggel, közben pont az ellenkezőjét érte el. Kb. mint a feleletes példa, nagyon jó vagy de megbuktál, bocs. És még ő állítja be magát a "hülye" szerepébe (amiért nem kellesz neki) és játssza el a hattyú halálát, lol. Vicc az egész. Bár annyiból jó volt tapasztalatnak, hogy tudjam, ha valaki megint ezzel a szöveggel áll elő azt rohadtul nem kell komolyan venni. Meg kell neki mondani, hogy eleget hallottam, csáó.

2020. márc. 5. 22:26
 15/17 anonim ***** válasza:

"Aztán egyszer csak bejelenti, hogy nem engem választott. De nem ő személyesen, mert ahhoz se volt mersze, hanem a másik srác ír rám, hogy ne írogassak a lánynak."

Na várjunk,nem lehet,hogy ezt pusztán csak a másik srác találta ki az ő nevében,hogy eltüntessen az útból?

2020. márc. 7. 07:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Fentebb kérdező írta, hogy egy nappal előtte a lány is utalt rá hogy nem őt választotta legalábbis ezt veszem ki a szövegből.
2020. márc. 7. 07:55
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem a másik csávó találta ki az egészet, mert később a lány is megerősítette, csak azt írta, hogy "nem merte nekem elmondani".
2020. márc. 7. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!