Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthonülő, nem bulizós férfi hol tud ismerkedni a mai világban?
A Tinder és társai eddig csalódás. Vagy el sem jutottunk az első randiig, vagy közben megismert valaki mást is, ami nyilván nem tilos, de nem esik túl jól...
Oké, neki tolom valakinek a bevásárlókocsit a boltban. Elnézést kérek, ő azt mondja, hogy semmi gond és mindenki megy a maga útjára.
Munkahely kilőve. Eleve nem vagyok a munkahelyi kapcsolatok híve, ráadásul férfiak között dolgozom...
Interneten valahol közös érdeklődésnek megfelelő csoportban esetleg, vagy fórumon.
Tudom írtad, hogy otthonülős vagy, de picit kimozdulsz akkor több esélyed lenne rá bárhol!
Interneten.
Masodik lehetoseg : nem nekitolod a bevasarlokocsit, hanem melletolod, es megszolitod, hogy bocsi, tudnad javasolni melyik oblitot valasszam?
Aztan - esetleg barati korben.
Vagy buszon, villamoson....attol hogy nem bulizol, meg elmehetsz bárba, moziba, szinhazba, kiallitasra, uszodába, vannak ilyen csoportos túrák is, felnott idegennyelvoktatáson vagy más szakkoron...szerintem sok a lehetoseg, csak meg kell ragadni. Persze nem gorcsosen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!