Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasikat szeretnek a 14 éves csajok? (FONTOS! )
persze van kivétel, de én úgy vettem észre, hogy azt nézik legtöbben közülük, hogy minél menőbb leygen a srác...vagy legyen 20 év felett, vagy emo legyen vagy rózsaszínpólós divatdiscosrác vagy SP-féle, meg ilyenek...De mondtam , nem általánosítok, van kivétel, de a legtöbb akkoris ezek alapján választ....
17/F
Nekem a focisok kosarasok közül a helyesebb fajták nagyon bejönnek:) de ez személytől függ...de a focisok nem rosszakXD
13/L
sp-ért meg justin bieberért bolondulnak mer olyan állati cukik h fujj :D:D
14 évesen több mint 1 éve jártam jelenlegi barátommal.
ő humoros, férfias, kedves.. nem túl romantikus, de nem fél kimondani hogy szeretlek.. ( akkor ő 16 volt ) (:
amugy nem vagány hogy 15-6 éves csajok 20 feletti pasival vannak. szánalmas valakivel azér összejönni hogy azt mondhasd - hu nekem idősebb van yeah..
én az idősebbeket és a nem divatmajom féléket.ja és a rosszakat is szeretem.legyen érett és férfias.volt barátom 20 éves.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!