Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érettebb nők! Én vagyok forditva bekötve férfiként?
Sokan hangoztatják, hogy 30 után a nők húzzák le a rolót. Nekem viszont mindig az érett nők tetszettek leginkább. Van stilusuk, kisugárzásuk. Már 18 évesen is inkább a 25-30 körüliek tetszettek, most lassan 30 évesen pedig a 34-45-ös korosztály.
Érettebb nők, ti örültök annak, hogy van ilyen, vagy inkább szánalmasnak tartjátok?
Én 35 évesen váltam el. 3 évig "éltem". Sosem ismerkedtem fiatalabbal, gondolván elvált két gyerekes nőként valószínűleg kalandot akarnak.
Aztán megismerkedtem egy nyolc évvel fiatalabb férfivel. Gondoltam belemegyek, nem veszem komolyan, hiszen kaland lesz. Hát nem az lett. Összeköltöztünk, vettünk házat, született egy közös gyerkőc is.
Kiderült, hogy a párom is mindig az idősebb nőkhöz vonzódott. Előttem egy 14 évvel idősebb nővel élt hat évig. Ott is volt a nőnek gyereke, szóval nem volt ismeretlen neki a terep.
Én kicsit már bánom, hogy előtte nem nyitottam a fiatalabbak felé. Simán leirtam őket. Hiba volt. Persze nincs garancia arra, hogy a fiatalabb csak kalandozni akar vagy komolyat. Egyénfüggő.
Nem vagy fordítva bekötve. És igen, én személy szerint örülök, hogy van ilyen, hiszen ilyen a párom.
Akiknek ez nem akadály: Mivel tud titeket levenni a lábatokról egy fiatalabb férfi?
Figyel a kinézetére, de azért nem is Schwarzi tipus, diplomás, jó karrier lehetőségei vannak, érzelmekben gazdag és komoly kapcsolatot keres. Nem akadály számára, ha esetleg van gyermeketek. Ez én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!