Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet az oka h még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka h még nem hívott randira?

Figyelt kérdés
KB 3 hete írogatok egy férfival fbn. 28 éves és majdnem minden nap irogatunk viszont még nem hívott el randira. Pedig mi úgy beszélgetünk h ismerkedünk. Mi lehet az oka? 25L

2020. febr. 25. 23:31
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

9 es igen jól teszed ha leepited én is gondolkodom...

10 es netrol de már kB 1 hónapja.. És mostanában nem ír túl gyakran. Úgy h adok neki 2 hetet ha nem hív el akkor annyi.

2020. febr. 29. 09:22
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire laktok távol? Milyen a munkahelye,a családi helyzete? Zűrös? Én úgy érzem,hogy pszichológussá váltam.😕

Mert oké,hogy meghallgatom a másik problémáit,de nekem ez már nem játszik. Egy idegen emberről van szó,aki fel se veti,hogy találkozzunk személyesen is.

2020. febr. 29. 09:26
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg h gondolkodott-e már azon h elhiv vhova.
2020. febr. 29. 09:29
 14/19 A kérdező kommentje:

Nem lakik messze tőlem, dolgozik de ha sztem érdekelném ekhivna.

Én nem akarom elhivni mert nem az én dolgom. Eleve mostanság főleg én írtam rá.

2020. febr. 29. 09:37
 15/19 anonim ***** válasza:
75%
Az a baj,hogy a mai férfi elvárja, hogy majd a nő tesz lépést egy első találkozás reményében. EZ NEM A MI DOLGUNK! Az első lépést tegye meg a férfi aztán már mi is lépünk. Nekem is így kezdődött évekkel ezelőtt egy kapcsolatom és nem lett jó vége. Állandóan nekem kellett kezdeményeznem és meguntam.
2020. febr. 29. 10:16
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem keltetted fel az érdeklődését eléggé, hogy lépjen, ezért is tűnik el szép lassan. Engedd el.
2020. febr. 29. 11:11
 17/19 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm, elengedem, én többet nem írok neki. Igen 10 es ez egy nagy probléma ha mindig te kerested te akartál találkozni. Na és akkor én tegyem meg az első lépést... Valóban nem az én dolgom.
2020. febr. 29. 12:13
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a tapasztalatom netes isnerkedésnél, hogyha valaki szimpatikus 2 héten belül érdemes találkozni, mert vagy eltorzult képed lesz a másikról, vagy szimplán elhal/unalmas lesz a beszélgetés,

Kiszemelted vagy önbizalomhiányos, vagy van neki valaki más. Sok embert ismerek aki barátnője mellett tinderezett szórakozás gyanánt. Ha számodra nagyon szimpatikus a srác rákérdezhetsz mi a terve, avagy hagyd kifutni.

2020. febr. 29. 17:13
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen valószínű h mással is chatel és gondolom ő szimpibb neki
2020. márc. 3. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!