Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolat céljából ismerkednél olyannal, aki
olyan dologban hisz, amit te teljes hülyeségnek tartasz?
Figyelt kérdés
Pl. asztrológia, vonzás törvénye, kereszténység, szellemek, kinek mi.
Olyan szintre gondolok, ahol az illető kb hobbi szintjén foglalkozik is ezzel, érdekli.
Ha nincsenek benne "hittérítő" hajlamok, akkor nem érdekel nagyon.
2020. febr. 19. 09:59
4/19 anonim válasza:
Nem, és nem azért mert lenézen vagy rossz véleményem lenne róla,hanen biztis vagyok benne hogy sok konfliktust okozna közöttünk.
2020. febr. 19. 09:59
5/19 anonim válasza:
Ha nagyon vallasos es fideszes akkor nem.
2020. febr. 19. 10:05
6/19 anonim válasza:
#5 ez a kettő egy és ugyan az. A fidesz is egy vallás.
Ha nem hittérítő, akkor komolytalan kapcsolat szóba jöhet, komoly úgyse.
2020. febr. 19. 10:10
7/19 anonim válasza:
Nem. Barátságban sokkal toleránsabb vagyok ilyen téren, de nem akarok együtt élni egy olyan emberrel, akinek bármelyik hobbiját teljesen hülyeségnek tartom.
2020. febr. 19. 10:12
8/19 anonim válasza:
Nem. Valamint olyannal sem, aki egészségmániás, életében egy szál cigit el nem szívott, egy pohár kávét, sört meg nem ivott.
2020. febr. 19. 10:12
9/19 anonim válasza:
Nem. Egyszer jártam egy keresztény sráccal, amikor pánikroham alatt Jézussal és hasonlókkal próbált megnyugtatni, ott eltört valami. Bár bevált végülis, mert elég hamar kitört belőlem a nevetés.
Szóval nem. Akivel az alapvető elveink nem egyeznek, és az eltérésekkel komolyan, vagy akárcsak hobbiszinten foglalkozik, az kizárt, hogy bármi komolyra kelljen. Ha csak annyi, hogy nem biztos abban, hogy vannak-e szellemek, túlvilág és hasonlók, az nem zavar. De ha hisz ezekben, az sok, konfliktusaink lennének ebből és valószínűleg én taposnék kegyetlenül az ő lelkébe, mikor betelik a pohár. Egyikünknek sincs erre szüksége.
2020. febr. 19. 10:20
10/19 anonim válasza:
Ha csak simán érdeklik az ilyesmik, akkor nálam nem probléma. Ha megszállottan hisz bennük és tudomást sem hajlandó venni olyan dolgokról, amik ütköznek a hiedelmeivel, akkor már igenis probléma. Én személy szerint szeretek megvitatni mindent, szívesen meghallgatom más emberek nézőpontját akkor is, ha nem egyezik az enyémmel. Szeretem megérteni, hogy ők miért hisznek abban, amiben, mert nem biztos, hogy minden hülyeség, amiben én nem hiszek. Ha nem is értek egyet vele, még mindig jó beszélgetések, viták alakulhatnak ki a témából, ha ő is képes kulturáltan, személyeskedés, qrvaanyázás vagy lehülyézés, esetleg zsidózás/nácizás nélkül megvitatni dolgokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!