Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha egy lányt akivel csak a reggeli buszon találkozok, elhívnám reggelizni?
Heti kétszer megyünk egy busszal reggel, beszélni nem beszéltünk, nem ismerjük egymást (nevét sem tudom).
Ki mit reagálna?
"Szia! Ne haragudj, hogy így leszólítalak, főleg ilyen szöveggel, de nem volna kedved eljönni velem reggelizni, vagy meginni egy üdítőt?
Gondolom az egyetemre mész, az agynak meg fontos..."
F20
Szerintem azért nem jó, mert lehet, hogy siet reggel. Én legalábbis sem gimnáziumba, sem egyetemre nem úgy jártam/járok, hogy a buszozás, utazás után még legyen felesleges fél-egy órám randizgatni valakivel. Másrészt pedig nem is mindenki szeret reggelizni, én pl sosem szoktam, reggel egy kávét iszok még otthon és később, délelőtt eszek. Emiatt pedig felesleges lenne elmulasztani az ismerkedést.
Szóval szerintem célravezetőbb lenne, ha beszélgetést kezdeményeznél és megbeszélnétek egy olyan időpontot randira, amikor mindketten ráértek, nem kell sehová rohanni.
Nem gáz.
Ha bejönnél:lányos zavaromba elmennék veled.
Ha nem jönnél be :szimplán annyit mondanék bocsi sietek és elmennék.
Ha bejönnel de nincs aznap időm:megmondanam, hogy sajnos a mai nap nem jó, de a többi nap raerek 😀
Hát... Ez a koronavírusos szükséghelyzet eléggé bekavart (több mint egy hete nincs egyetem, egy hete nem hagytam el a városrészt [falut]).
Viszont tudom a nevét, szingli is. Írtam neki, hogyha vége lesz ennek, meginna-e velem egy kávét, de nem nézte meg, nem jelölt vissza (erre számítottam mondjuk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!