Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bunkóság, ha első randin nem hívom meg a lányt?
Elég szemrehányóan nézett a csaj, amikor a randi végén csak a saját részemet fizettem...kérdeztem tőle, hogy most mi a baj, mondta hogy semmi, de érződött, hogy nem tetszik neki. Csajok! Ez tényleg bunkóság volt a részemről?
21/F
7# aranyásó a nő ha elfogad egy kávét😂 ez oszt igen öcsém👌🏼
Aki meghívja a másikat, annak illik fizetni.
Régen mindenki részéről magától értetődő dolog volt, hogy a férfi fizet. Változik az illem, ma már férfiak és nők között is elég sokan preferálják azt, ha mindenki a saját részét fizeti, de messze nem tart még ott a világ, hogy a különfizetés legyen az alapértelmezett.
Nagyon változatos, ki hogy áll a dologhoz. Van nő, aki számára a komoly érdeklődés jele, ha a férfi meghívja, ezért nagyon szívesen veszi, más úgy érezheti (mondjuk egy nagyobb összegnél), mintha meg akarnák vásárolni. Van férfi, aki kimondottan arra vágyik, hogy gáláns lehessen a nővel, vagy töketlennek érzi magát, ha nem állja a nő részét is, mások szerint ez egyszerűen csak egy elavult szokás. Van, aki szerint attól függ a fizetés, ki kezdeményezte a randit, van aki szerint nem.
Ezért az a leghelyesebb, ha legalább felajánlod a fizetést a "régi illem" szerint (akár kérdés formájában: "fizethetem a tiédet is?"), mert az a biztos, azt mindenki ismeri és tutira senkinek nem sértő. A válaszból pedig majd kiderül az egyéni hozzáállás.
Az is közrejátszik, amit sokan írtak, hogy egy párszáz forintos tételnél a különfizetéssel macerálás még haverok között is filléreskedés, ezt én is osztom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!