Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkérte a telefon számomat, de miért? Talán tetszem neki?
Figyelt kérdés
Arrol van szó hogy van egy srác aki elkérte a telefon számom és megadtam neki,mert nekem bejön.felhivott az este és kérdezte hogy mit csinálok ma este,nem találkozhatnánk,innánk valamit,ajánlotta a bort,perzsőt,de mondtam neki hogy én nem iszok és azt mondta minden köztünk marad,ami lesz,és kérdezte hogy milyen viszonyban vagyok a barátnömmel,hogy megbizok-e benne,mert ha igen,nyugodtan elmondhatom neki ő nem bánja.én nem nagyon értem,én 16,ő pedig 232010. júl. 23. 16:45
11/14 A kérdező kommentje:
mégis miért:?
2010. júl. 26. 22:45
12/14 anonim válasza:
Azért kincsem, mert meg akar dugni, magyarán mondva. :D Ne dölj már be ilyen ócska "iszogassunk" dumának...
13/14 anonim válasza:
be akar partyzni:DD
nemgyengén.ennyi:D
14/14 anonim válasza:
Igen. Egyet értek az előttem szólókkal. 16 évesen már nem vagy annyira gyerek. Az idősebbek is észrevesznek. Ha csak nem akarsz te is egy éjszakát tőle, akkor tényleg küldd el. Csak te jöhetsz ki ebből rosszul. 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!