Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehet kezdeni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy olyan nővel aki nem akar kapcsolatot, tartózkodik az emberi kapcsolatoktól, nem. Kőtődik már senkihez mert jobb úgy?

Figyelt kérdés
Szexuális kapcsolat az ugye kell neki,bár azt mondja egy fix szexpartner lenne neki jó. De én abban nem hiszek,hogy elzárok egy szivet és sose lopózhat be oda senki. Ok ha kerüli az embereket vagy időben ellép akkor nem ledz kötőfés de szerintem akár a fix szexpartnerhez is vonzódhat egy idő után. Én elhiszem csalódott bár magába is nézhetne miért ejtették 3x is pofáta de ugye mindig a férfi a hibás. Szóval várhatok hogy meglágyul a szive vagy addig áljak féllábon?

2020. febr. 13. 15:38
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Vagy dugod ezekkel a feltételekkel, vagy megteszi más.
2020. febr. 13. 15:40
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Szexelsz vele, amíg nem kezd kialakulni valami érzelem és akkor lelépsz.
2020. febr. 13. 15:41
 3/9 A kérdező kommentje:

# 2

Gondolom úgy érted,hogy bennem kialakulhat felé de gondolom ha ilyen hideg benne biztos nem.

2020. febr. 13. 15:44
 4/9 anonim ***** válasza:
72%

????

Nem akar VELED kapcsolatot.

Van még néhány millió ilyen nő a világon.

Mit tehetsz?

1. Elvégzed az általános iskolát.

2. Megtanulsz helyesen írni 3 nyelven.

3. Szerzel egy jól fizető szakmát.

4. Elköltözöl anyád nyakáról.

5. Veszel egy mai értéken minimum 50 milliós lakást.

6. Vásárolsz egy mai értéken minimum 5 milliós autót.

Mire minden meglesz, tudni fogod a választ.

2020. febr. 13. 16:15
 5/9 A kérdező kommentje:

# 4

De ő valószínű senkivel nem akar kapcsolatot,mert nem a pénz érdekli.

2020. febr. 13. 16:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Tőled nem akar semmit, de mindegy.
2020. febr. 13. 17:36
 7/9 A kérdező kommentje:

# 6

Ne zsibbaszuk már egymást szerintem,ha nem akar semmit akkor nem ő kezdeményezte volna a dolgokat amik találkozóvsl kapcsolatosak. Egy talàlkozóval kapcsolatos dolgot sem én kezdeményeztem,mindet ő hozta fel. Persze tőlem sosem akar senki semmit mert mindig csak.... Ne fárasszuk egymást 🙂

2020. febr. 13. 17:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem érezzétek jól együtt magatokat, arra koncentrálj, ami jó ebben a dologban, ne arra, ami hiányzik. Még bármi változhat, ha jobban megismeritek egymást. Fogadd el most ezt, ne rugózz ezen, mert csak rontasz rajta. Ha látja hogy nincs részedről elvárás ilyen irányba, sokkal több kedve lesz esetleg többhöz is. Egy nő
2020. febr. 13. 22:19
 9/9 A kérdező kommentje:

# 8

Az a rossz amiket mesélt vagy mutatott talán még ha nem tetszene izgató lenne,de így hogy tetszik inkább szarul esik.

2020. febr. 13. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!