Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi volt a legcikibb randis élménye?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok xd akár úgy h rossz volt vagy vmi ciki dolog történt.
25L
2020. febr. 9. 15:56
11/13 anonim válasza:
Megismertem neten egy csajt. 1,5 hétig dumáltunk. Tök szimpi volt. Utána találkoztunk. Eljött otthoni ruhában, ráadásul nem nézett ki olyan jól, mint a képeken. Plusz városi létére úgy beszélt, mint egy tanyasi. Nem akartam azonnal lelépni, ha már elmentem. Sétáltunk. Játszótérhez érve leültünk. Erre elkezd ugrálni a mászókán és kiabálni, hogy ő majmot játszik. Vörös pofával azonnal leléptem.
12/13 anonim válasza:
11-es most legalább 1 hétig nevetni fogok :D
Nálam az volt, hogy a csaj kb a pofámba böfögött, amúgy egy modellalkat volt. 29F
13/13 anonim válasza:
Utólag én is nevetek, akkor inkább sírtam volna :D
Mondjuk téged sem irigyellek, hogy a képedbe böfög a csaj. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!