Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életetek legcikibb élménye? Milyen cikis élményeken vagytok túl?
Életem egyik legkínosabb helyzete az volt, mikor a gyakorikerdesek.hu- n az egyik kérdésre tett válaszomban leírtam, hogy megkóstoltam a saját spermám és ez kiderült a suliban. Az osztályom 90%-a nevetett rajta, 40%-a, ami a fiúk 90%-ának felel meg kb cinkelt is, olyan hangosan, hogy lazán elhallatszott a 40 méter hosszú folyosó másik végére is. Kb 3 percen belül más osztályokba is elterjedt a hír és a folyosón is odajöttek hozzám megkérdezni, hogy ízlett-e stb...közben gúnyosan nevettek.
Miután kiderült az osztályom előtt ez a dolog..ki is menten a teremből, mert nagyon cink volt. Lementem az aulába, szépen megkértem, hogy törölje a válaszom +még néhány cinkes kérdést, mivel a googlen utána néztek az oszt. társaim a többi kérdésemnek és a fiúk a cinkesebbeket hangosan felolvasták, melyen jót nevetett az osztály 90-95%-a.
Persze, hogy nem törölték a saját kérdésem és a válaszom, de ha a szexualitás kategóriába írok 17 évesen már törlik is...
Van egy olyan sejtésem, hogy ezt a válaszom is törölni fogják, mert szóbahoztam őket.
2. voltam
" Lementem az aulába, szépen
megkértem,"
úgy értem, h a GYK moderátorait kértem meg.
Egyszer anyámmal mentem a boltba, és ott volt az a fiú aki tetszik. Anya is tudta hogy, tetszik nekem. Egyszer csak anya odakiabál neki:
– Hé, Máté! Tudtad, hogy tetszel a lányomnak?
Azóta se beszél velem Máté, se semmi. De nem baj, mert már van pasim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!