Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Wellness hétvégére hívni egy nőt nagyon erős kezdeményezés vagy van aki örülne az ötletnek szerintetek?
Figyelt kérdés
2020. febr. 6. 22:35
2/11 anonim válasza:
Nálam erős lenne, tuti nem mennék.
3/11 anonim válasza:
Hát azért első randinak erős :D
De mondjuk 3.-tól már esélyes is lehet. Kell azért egy komolyabb bizalom.
5/11 anonim válasza:
Ha előtte ismerném régebbről az illetőt akkor szerintem szuper ötlet, én szívesen mennék. Egy vadidegentől viszont sok és kellemetlen.
6/11 anonim válasza:
Tulzas
Nem mennek
Mondjuk kesobb sem nem erzem miert olyan magy szam ez.
Akkor inkabb egy sima hetvege egy szallodaban varosnezes kirandulas
Tuti van furdo is ha annyira akar pancsolni
7/11 anonim válasza:
Ki jönne el egy ötvenes férfival wellnesshétvégére?
Nem közös szobába. Külön fizetnénk a szobáinkat.
8/11 anonim válasza:
Egy idegennel hotelba? Olyan tipikus emberrablas gyanu. Az emberkereskedok is igy csinaljak. Legyel eszednel,kerlek.
9/11 anonim válasza:
Te ismerősökkel laksz egy hotelban, én általában többszáz idegennel. Nem vagyok paranoiás. Képzeld el a meghívást Tunéziába. Külön országból, külön repülővel, egy hotelba, ahol csupa számodra ismeretlen ember van. Fújj! Boltba is csak a sarki közértbe. Ott általában mindenki ismerős.
10/11 anonim válasza:
Első randin nem kéne még,később tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!