Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Volt már nálatok idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Volt már nálatok idősebb barátnőtök?

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 18:01
1 2
 11/13 kevin42 ***** válasza:
Csak olyan volt...:D nem szeretem ha fiatalabb egy lány nálam, mert az csak nyafog álltalába... egy nálam idősebb lány hogy is mondjam kicsit anyáskodik meg felelősségteljesebben viselkedik, és ez nekem tetszik.(Lehet azért mert az anyukám nem sokat törődött velem se meg a nővéremmel se)
2010. júl. 22. 18:17
 12/13 anonim ***** válasza:
szinte csak olyan volt. volt, aki fel evvel, de volt aki masfel evvel volt idosebb nalam. es volt egy 36 eves no, akivel 20 evesen ketszer lefekudtem, ha ez szamit
2010. júl. 22. 18:48
 13/13 anonim ***** válasza:

jackd

Te aztán hazudós egy ember vagy, mindenféle kamukat írsz, nem rég 19 éves lány voltál és olyan kérdést tettél fel, hogy gáz e egyszerre 2 sráccal szexelni, most meg hirtelen 20éves fiú vagy, érdekes:D

2010. júl. 22. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!