Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan védjem ki, hogy ne legyen sex az első randin?
Nem értelek. Jön 150 km-ről randizni. De annyit nem beszéltek meg hogy nem akarsz szexet?
Az ilyet simán meg lehet mondani. Ha váratlanul haza küldöd az gáz. De ha megmondod hogy úgy készüljön,nem akarsz szexet, akkor nem.
Akkor szeretkezz valakivel ha kívánod, szeretnéd.
Ismered annyira, hogy örömmel osztod meg vele az otthonod?
Amúgy meg férfi, oldja meg.
Van autó, tömegközlekedés, panzió.
Én is előre jelezném neki, hogy azért szexre ne számítson. Bár bevallom őszintén, első találkozáskor még nem vinném haza. Ne nálam aludjon, nem ismerem, nem tudom, megbízható-e, és nem valami baltás gyilkos jön hozzám.
Amúgy nem attól koppansz, hogy van-e szex az első randin vagy sem. Attól koppansz, hogy valamiért mindig azok találnak meg, akik ennyit akarnak. Aki csak dugni akar, az hidd el, akkor is ott fog hagyni szex után, ha előtte hónapokig húztad az agyát. Én olyan pasival még nem találkoztam, akinek varázsütésre hirtelen komolyak lettek a szándékai, ha addig nem voltak azok, pusztán azért, mert nem az első, hanem mondjuk a harmadik-negyedik-ötödik randin feküdtünk le. Akinek meg eleve komolyak voltak a szándékai, azzal meg teljesen mindegy volt, hogy az első találkozásunkkor vagy egy hónappal később szexeltünk. A férjem ismertem jó egy hete, másodszor találkoztunk életünkben amikor lefeküdtünk (az első alkalom társaságban volt, csak és kizárólag ez akadályozta meg, hogy ott és akkor nem estünk egymásnak), és ez nem akadályozta meg egyikünket sem abban, hogy komoly partnerekként tekintsünk a másikra. Ez nem ettől függ egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!