Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit szólnál, ha a következőt mondanák neked az első randin? "Túl barna a bőröd, van benned egy vonó. "
Figyelt kérdés
Nem baj, ha még soha nem esett meg veled, velem se, pedig 40 éves vagyok. Próbáld beleélni magad akkor is, ha szőke, kék szemű vagy.2020. jan. 11. 10:44
1/15 anonim válasza:
Én sváb vagyok, az is kisebbség. Tetszene, ha a viselkedésemből vagy megjelenésemből felismerné ezt a randipartner.
2/15 anonim válasza:
Amilyen fehér vagyok, sose lesz velem ilyen, de el se tudom képzelni, mit jelent ez.
Szerintem hamar felállnék a randiról és tovamennék.
3/15 anonim válasza:
Egyszerűen elkönyvelném hülyének és indulnék haza, hogy ne húzzuk tovább egymás idejét. Keressen magának valami albínó nőt, ha a hófehér bőröm túl barna neki.
4/15 anonim válasza:
2-es azt jelenti, hogy van benned cigány vér.
5/15 anonim válasza:
Ha viccesen mondana es olyan szituban ahol nem rosszat sejtet akkor kacagnek. Ha rasszista indittatasbol vagy kigunyolasbol mondana akkor otthagynam
6/15 anonim válasza:
Mi a baj? Az ember színe fehér!
7/15 anonim válasza:
Ha történetesen ez lenne velem a helyzet, tehát tényleg barna bőrű lennék, és sejthető volna, hogy van bennem egy vonónyi, akkor valószínűleg már réges-régen hozzászoktam volna a reakciókhoz, meg a tényhez is. Randin nyilván nem esne jól, úgyhogy közölném, hogy ha ez számára negatívum, akkor ne is raboljuk tovább fölöslegesen egymás idejét, és távoznék. Ennyi.
8/15 anonim válasza:
Rám biztos nem mondanák. Ekkora paraszttal viszont nem szeretnék tovább egy levegőt sem szívni.
9/15 anonim válasza:
Miért gond, ha szóba jön a származás?
10/15 anonim válasza:
Ugyanazt akartam írni, mint a #8.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!