Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Te mit szólnál, ha a következő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit szólnál, ha a következőt mondanák neked az első randin? "Túl barna a bőröd, van benned egy vonó. "

Figyelt kérdés
Nem baj, ha még soha nem esett meg veled, velem se, pedig 40 éves vagyok. Próbáld beleélni magad akkor is, ha szőke, kék szemű vagy.
2020. jan. 11. 10:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

58% Te láttál már ilyen színű embert? :O

[link]

Az a kis középső téglalap, remélem fel tudod fogni.

2020. jan. 11. 12:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Mondhatod, hogy most voltál szoláriumban ! ;)
2020. jan. 11. 14:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Iszonyat módon felháborodnék... nem amiatt, mert cigánynak néznek, nem vagyok rasszista. Hanem a megfogalmazás és a konnotációk miatt, illetve mert ismerkedés közben annak az adott embernek ezt olyan rohadt fontos megmondania. Mi az, hogy "túl" barna? Mihez képest? Valószínűleg egy rasszista nagymagyar jóember ízléséhez képest, amihez én nem feltétlen akarok hasonlítani.
2020. jan. 11. 14:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen, először meglepődtem nem tudtam eldönteni hogy most megsértődjek, vagy kinevessem, mondta hogy nincs baja vele, csak érdekli hogy mennyire vagyok roma, már ránézésre érezte, de ő alapból bunkó szóval, de nem haragudtam végül
2020. jan. 11. 20:01
 15/15 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es hozzászoló! A probléma talán éppen az, hogy én is sváb vagyok. Nagy hirtelen azt mondtam, hogy német anyanyelvűek a nagyszüleim.

Hazavittem, és game over.

Azért nézett cigánynak, mert mondtam, hogy nem szeretem, ha "cigányoznak". Már akkor rákérdezett, hogy cigány vagyok-e. Mondtam nem, de vannak cigány barátaim... de itt bebarnultam a szeme előtt.

2020. jan. 12. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!