Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit szólnátok hozzá ha ez a férfi leszólítana titeket? Majd elmondaná hogy bejössz neki
2020. jan. 28. 20:28
11/18 anonim válasza:
Nem, engem Joey-ra emlékeztet a Jóbarátokból, tudom, hogy ég és föld, de valamiért ugyanaz a komolytalanság. Meg az enyhén feminim arcon szerintem nem szép a borosta, főleg ilyen zsíros barna bőrnél. Szerintem!!!
14/18 anonim válasza:
Rühellem annyira a sportot, hogy nálam nem sokon múlt, hogy azt se tudjam, ki ez. De ezt a csákót annyit tolták, hogy már én is felismerem, hogy valamelyik ilyen latin futballista celeb... csak meg ne kérdezd, melyik csapatból. Amúgy ha csak egy sima srác lenne a szomszéd utcából, akkor se bánnám, ha leszólítana, külsőleg nem ellentétes az elképzeléseimmel. Bár nem vagyok az a fajta, aki bármire könnyen rávehető. Az utcai hirtelen letámadók elől valószínű hamar kilépnék.
15/18 anonim válasza:
Bőrszín, fülbevaló, agyonkent haj, nem jött be sohasem, és ez most is így van.
16/18 anonim válasza:
Nekem nem szimpi a fickó, de ha a zsánerem szólítana lenn, az se jönne be közeledésnek. Kicsit sértő, hogy ismeretlenül bejövök neki. Ha nem is ismer, mi jön be neki?
17/18 anonim válasza:
Ő speciel abszolút nem jön be, de ha egy nekem is tetsző srác szólítana le, nem túl nyomulósan, normális hangnemben, én mindenképp értékelném, hogy mert kezdeményezni. A helyzettől függően akár kaphatna is egy esélyt.
18/18 anonim válasza:
Még arra is több esély van, hogy a magyar 5 éven belül világnyelv legyen, minthogy ő , vagy hasonló kaliberű hapek egyáltalán hozzám szóljon. Max. ha pénztáros lennék valahol és köszön.Ha köszön...
Hála Istennek van valakim, akit helyesebbnek tartok nála és rá se cserélném el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!