Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti össze jönnétek vagy komolya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti össze jönnétek vagy komolyan vennének egy ilyen férfit?

Figyelt kérdés

Össze ismerkedtem egy 34éves pasival, akivel elkezdtem randizni, és nem törölte magát facebookos társkeresői csoportokból, se a badoorol, és a telefonján a csajokról készült képeket be rakta kukába de nem törölte onnan ki mondván majd törli. És azt állította azért nem törölte magát a társkeresőkről mert ott csak nevetni szokott az írásokon, és a badoon meg csak cseveg és ennyi és őt nem zavarná ha én is fent lenné és nem akarja magát törölni mert szerinte nincs abban semmi és neki fontos a szabadság és nem szereti ha valaki bárhogyan is birtokolni akarná mert ő utálja ha valaki meg akarja szabni neki mit lehet mit nem.

Aki így gondolkodik az szerintetek meg felel egy kapcsolatra vagy inkább felejtős?

És azt mondta sose csalna meg mert ő gerinces és sok pofont kapott az élettől és azóta ha valakivel össze jön a rosszat nézi benne hogy hamar kiderüljön és ne szívtörése legyen. És állítása szerint ő gerinces és ha mással lenne el mondaná de furcsállok pár dolgokat és nem tudom kihasználna e vagy se.

2020. jan. 27. 01:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Azóta sikerült lépni valamit, kérdező?
2021. okt. 25. 15:28
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem jönnék össze vele. Az azért több mindent elmond hogy ha ti összejönnétek akkor ugyanugy a társkereső oldalon jampizna.

Az már red flag hogy társat keres és csak a rossz tulajdonságokat gyűjti és nem azt nézi hogy milyen ember vagy. Az azért is necces mert ha szociopata vagy nárcisztikus akkor úton útfélen a gyenge pontjaiddal próbál majd manipulálni es a többi embert is ezekkel fordítja ellened. Az emberek is aki értelmes ugyis rá fog jönni hogy valami nem stimmt a pasival. De aki gyenge pontokat keres társkeresés címen csak az necc.

Nem baj ha nézi az ember ezt is, de azért ne csak ezt mert azért a mérleg egy oldalát fogja látni csak és az nem objektív.

Szerintem vannak problémák a pasinál.

Nekem nem kéne.

2021. okt. 25. 18:05
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem a szabadságot, és megis adom a másiknak, de ez nem egyenlő a hülyének nézéssel. Ha az első néhány randi után még nem törli magát, az nem feltétlenül rossz jel, hiszen még bármi lehet. De ha már ismerkedtek egy ideje, és még mindig fent van társkeresőkön, akkor ki kell rakni. Ez nem szabadság, hanem a másik kihasználása és hülyének nézése. A nárcisztikusok vagy pszichopaták valóban gyakran csinálnak hasonlót, bár ennyiből még nyilván nem megállapítható ez.
2021. okt. 26. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!