Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem én teszek jóval többet ebbe a kapcsolarba?
Figyelt kérdés
Már 3 hónapja vagyunk együtt, de mostanság folyamatosan az a program, heti 2x kb, hogy én megyek át hozzá kocsival, elviszem a városba, viszek egy üveg bort, vagy pezsgőt, illetve több süteményt, de neki nincs szándékában semmit kezdeni, beülni valahova, vagy egy mozi. Kellemetlennek érzem, hogy én készülök egy órát a találkozó előtt, de nem kapok semmi viszonzást, csak a hálószobába akar beterelni.
22L
2020. jan. 25. 13:23
11/12 anonim válasza:
Férfiként mondom, hogy nekem ehhez nem lenne pofám. Bár nem is vagyok ilyen alkat, mint a párod; de roppant mód zavarná az férfiúi mivoltomat, ha egy nő ezt csinálná velem (értsd jól ezutóbbit; neked van igazad nagyon is!).
12/12 anonim válasza:
Nagyon hasonló volt velem is. Első kapcsolatom volt, és persze mindent meg akartam tenni exért, ő meg elég rendesen ki is használta. Én még diák voltam, ő meg rendes keresettel rendelkező pasi, többszöröse volt a fizuja az enyémhez képest, mégis én öltem többet abba a kapcsolatba (utólag belátva teljesen fölöslegesen). Állandóan vittem neki házi sütit, főztem neki, ő meg egy tábla csokival nem volt képes meglepni soha. Ja és természetesen a program mindig az volt, hogy átmegyek este hozzá, megetetem, filmezés és szex. 2 hónapig bírtam. Figyu, az ilyen fillérbszó nem fog változni, csak egyre több mindent elvárni. Őszintén, minek vagy még vele? Miért éri meg ennyi energiát/időt/pénzt ölni ebbe a farokba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!