Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket vonz vagy taszít, ha egy lány sörözik?
Figyelt kérdés
Persze nem berúgásig,de a kedvenc itala. Tudom hogy nem valami nőcis pia,de én imádom :)
És büszkén hangoztatom a pasiknak...szerintetek jól teszem?
2010. júl. 22. 13:21
21/32 anonim válasza:
én is szeretem a sört meg a töményet is
22/32 anonim válasza:
Hát, nálam el voltak ájulva hogy végre egy csaj aki szereti a sört :D Persze nem úgy ittam mint ők, mert mégse vagyok pasi. Szóval nem döntöttem le rögtön egy rakást belőle és nem böfögtem utána xD
23/32 anonim válasza:
pont a minap söröztem barátommal és mondta, hogy ezt imádja nézni ahogy iszom..: D ebből kiindulva a pasik 75%-ának biztos bejön ízlések és pofonok :\ amúgy ha egy pasi szereti a sört (vannak olyan ismerőseim akik férfiak és rühellik) akkor biztos bejön neki, amúgy nekem i a kedvenc italom :$ [Heineken, Gösser, Soproni]
24/32 anonim válasza:
én még életemben nem ittam alkoholt. De most nem túlzok, tényleg soha még meg sem kóstoltam, azt sem tudom milyen lehet (de nem is érdekel). Sem bulikon (bár nem járok bulikba) sem szilveszterkor sem semikor nem ittam még soha egy kortyot sem. És ha lányról van szó, nálam az alkohol kizáró tényező. Nálam nem jöhet szóba egy olyan lány aki iszik...
hát igen, van ilyen is :) mellesleg: 17/F
25/32 anonim válasza:
énse járok bulikba, itthon kockulás közbe szoktam inni
27/32 A kérdező kommentje:
kedvencem az Arany ászok,a HB,Gösser. De elég sokszor alkoholmenteset iszom, mivel nem szeretem konkrétan az alkoholt,a sört is csak az ízéért iszom. Még életemben nem voltam részeg. Az a tapasztalatom,hogy ha ismerkedek egy pasival és megkérdi,mit iszom,mondom,sört,mindegyik elismerően néz rám hogy huu de vaga csaj sörözik! :D ezért vagyok rá büszke.:)
2010. júl. 26. 12:27
28/32 anonim válasza:
Nálam nem rossz, inkább normális, ha egy lány sört iszik, de mértékkel. Inkább az gáz, ha egy lány nem iszik soha semmit. Még gázabb, ha csak töményet tol.
29/32 anonim válasza:
Én is szeretem a sört! Sőőőt! csak üvegből iszom! Mert úgy eski jól! És rohadtul lecarom,h másnak mi a véleménye! Akinek tetszik tetszik,akinek nem,hát nem!De nem szoktam hangoztatni! Minek?
30/32 anonim válasza:
engem nem zavar csak hogy tudja hol van a határ a sör nem tartalmaz sok alkoholt de jóból is megárt a sok :D
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!