Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, titeket vonz vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket vonz vagy taszít, ha egy lány sörözik?

Figyelt kérdés

Persze nem berúgásig,de a kedvenc itala. Tudom hogy nem valami nőcis pia,de én imádom :)

És büszkén hangoztatom a pasiknak...szerintetek jól teszem?

2010. júl. 22. 13:21
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
én is nagyon szeretem a sört, a barátom mondjuk nem szereti. de nem hiszem, hogy ez bármit befolyásolna. senki nem fog emiatt megkedvelni vagy megutálni. legalábbis normál esetben. de az, hogy hangoztatod, az nem túl pozitív... ettől nem leszel menőbb, sőt, ha ezt annyira hirdeted, az inkább szánalmas. igyad, ahogy én is, mértékkel, de ettől nem leszel több.
2010. júl. 22. 13:45
 12/32 anonim ***** válasza:
ja és 18/L voltam.
2010. júl. 22. 13:46
 13/32 anonim ***** válasza:

Egyik sem. Nem fogom jobban kedvelni, de zavarni sem zavar.

Miért hangoztatod?

21F

2010. júl. 22. 13:57
 14/32 anonim ***** válasza:
Én is szeretem a sört. Eddig minden barátom örült neki. Főleg az egyik, mikor el akart menni a haverokkal meginni 1-2 sört, beszélgetni, mindig hívott engem is, mert tudja, hogy nem nyávogok az ilyen dolgokért, és olyan társaságban jobban is érzem magam, mint a partyban a koktélozó, vedelő csajokkal. Meg kiülni a parkba, meginni egy sört és beszélgetni a mostani barátommal. Na annál nincs jobb. 20L
2010. júl. 22. 14:04
 15/32 evilmonkey ***** válasza:

Szóba se állok olyan lánnyal, aki nem szereti.:D

Na jó, de, de ez már nem olyan dolog, mint mondjuk 20 évvel ezelőtt. Manapság minden nő, aki szereti az alkoholt, az a sört is szereti. Még nagyanyám is legurít néha 1-1-et :DD

2010. júl. 22. 14:05
 16/32 anonim ***** válasza:

14:05- én szeretem az alkoholt de a sört nem :D

amúgy a kérdésre felelve szerintem egy srácot sem zavarna, ha szeret téged.

2010. júl. 22. 14:11
 17/32 anonim ***** válasza:

én sok piát szeretek. nem egyszerre inni, csak szeretem őket...nem hangoztatom ezvan. a barátom ezzel együtt szeret! nem vagyok alkesz, életemben egyszer basszztam be....az elég volt.xD

14Ł

2010. júl. 22. 14:15
 18/32 anonim ***** válasza:
0%

én bár lány vagyok és utálom is a sört, de véleményem szerint nem sok pasi fogja díjazni neked, hogy az ő nemének megfelelő legáltalánosabb, legjellemzőbb italt vedeled.

inkább ne büszkélkedj vele, mert elveszted a nőiességed a pasik szeme előtt.

2010. júl. 22. 14:36
 19/32 sonyk750i ***** válasza:
Én ilyen csajt szeretnék!!! (Este ráérek) :D Nekem tettszik, a baráti körömben a csajok is isszák a sört. Szerintem ez nagyon jó dolog. 19F
2010. júl. 22. 14:43
 20/32 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond. Nagyon sok lányismerősöm van aki sörözik. Legjobbak. Tudják mi a jó! ;)
2010. júl. 22. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!