Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a nő mással is találkozgat?
Figyelt kérdés
2 hónapja randizom egy lánnyal, le is fekudtunk párszor,én ezt szexkapcsolatkent kezeltem eleinte, de már nem. Közben kiderült, hogy az egyik munkatarsunkkal is randizik (egy helyen dolgozunk), total kiborultam. Én senkivel nem randiztam rajta kívül, ez nagyon arcul ütött.. Nem tudom, mit tehetnék, hogy bízzak így meg benne.2020. jan. 20. 14:44
1/10 anonim válasza:
Szexkapcsolatként kezelted. Ő is. Ha te nem akartál komolyat, miért várod ezt el tőle?
2/10 A kérdező kommentje:
Mert ő meg az elején komolyat akart és úgy tűnt végig, de nekem maganeleti okok miatt nem volt jó. Erre megtudom, hogy mással is kavar, netán lefekszik.
2020. jan. 20. 15:06
3/10 anonim válasza:
Ha veled nem jön össze komoly, akkor másnál fog próbálkozni. Nagyon jól teszi, neked pedig nincs jogod számon kérni, ha nem akartál tőle komolyat. Az, hogy ez megváltozott, de ő nem akar veled komolyat, az már más kérdés.
4/10 anonim válasza:
A szexkapcsolat mellé nem jár beszámolási kötelesség, sem hűség. Még szeretet is ritkán. Nem tudom, mit vársz, olyan dolgokat követelsz, amit az ember a párjának ad meg, nem annak, aki csak dugja, de felelősséget meg kötöttségeket nem vállal. Ha ez kell, keress kapcsolatot, a szexkapcsolat lényege, hogy a légyott után magasról tehetsz a másikra különösebb magyarázat nélkül.
5/10 Estádio de Felchút válasza:
Szexkapcsolat: összejártok kefélni, egyébként meg mindenki azt és azzal csinál, ahogy neki jól esik.
Szívesen.
6/10 anonim válasza:
Nem a tulajdonod. Ha nem tetszik ne találkozz vele.
7/10 anonim válasza:
Ezért nem kell elvárásokat támasztani. Ha nem hozol létre elvárást, akkor csalódni se tudsz.
8/10 anonim válasza:
Talán ha időben elmondtad volna neki, hogy kezded komolyan venni, másképp állt volna hozzá. Jól is teszi, hogy nem a sarokban sírdogál miattad!A magad fajták szoktak a fél irodán végimenni. Ti is megérdemlitek a pofonokat, abból tanul az ember...
Máskor letisztázod, kitől mennyit akarsz.
9/10 anonim válasza:
Amúgy meg :ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát...
10/10 anonim válasza:
Amíg nem beszéltétek meg, hogy kapcsolatban vagytok, egyikőtöknek sem kötelező a hűség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!