Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 17éves csaj haverom. Én 15 vagyok és elég jól kijövünk egymással meg minden de azt mondta hogy őt csak a kor zavarja. Ha várok szerintetek lehet hogy sikerül összejöjjek vele?
1. nekem is ezt mondta :S de egyszerűen őt érzem az igazinak... ő az álom nő számomra .. belsőleg
2. teljesen igazad van.. jogos dolog :D
igazából őt magát nem zavarná a kor, az a baja h mások mit fognak szólni (hiába tagadja, így van)
magam is jártam így 2x is az utóbbi időben, de mégis sikerült kikerülnöm ezt az "akadályt" ;)
tavaly az történt h elkerültem gimibe, megismerkedtem egy végzős lánnyal, nagyon bírtuk egymást, és ő is ezzel jött h "hát a kor", meg h mit szól majd az osztálya meg a társasága...
végülis vele még az volt h abba maradtunk h du.-onként találkozunk (kolisok voltunk mind2en), és nem beszélünk róla senkinek, ráadásul én azt is megtettem h nagyon összehaverkodtam az osztályával, szóval így is meg lehet oldani, bár ez nem szerencsés (amúgy 4 évvel idősebb mert nem késtem évet)
az idei pedig szintén egy végzős lánnyal történt (ugyebár már másodikosként) ő is ezzel jött h a kor (rajta különösen éreztem h fél a társaság véleményétől), végülis megkaphattam volna, de azt a kapcsolatot én rontottam el sajnos... 3 évvel idősebb, és azóta egy évfolyamtársammal jár
ha mentálisan elég érett vagy hozzá (ha ennyire kedvel akkor gondolom igen) akkor nem lehetetlen, csak türelmesnek kell lenni (nem adja be könnyen a derekát) de meg lehet :)
kicsit hosszúra fogtam de remélem segítettem :)
16/F
zavarja a kor? mé jobban tetszett neki az ókor v mi? nem értem :S
mondjuk én nekem is jobban tetszett me ott volt a június cézár meg a arisztotemészek meg az ilyenekat azt jóság van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!