Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerkedjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek?

Figyelt kérdés
Vége lett egy 7 éves párkapcsolatomnak.Tulajdonképpen ő szedett fel engem! Jól megvoltunk, de sajnos kihűlt a dolog, de nem bánkódok miatta, mindketten már csak szenvedtünk. A kérdés az hogy hogyan közeledjek idegen nők felé? Mert napközben nem találkozok nőkkel fiatalabb koromban egyszerűbb volt de így 30 évesen furcsa.

2020. jan. 17. 19:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Üdv a klubban!

Próbáld a netes társkeresőket, ha nincs baráti, családi, munkahelyi társaságod.

2020. jan. 17. 19:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy Hidegburkoló EV vagyok egyedül dolgozok. Marad a net, de személyesen jobb lenne.
2020. jan. 17. 19:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azért vagy bajban, mert előtte se csajoztál csak jött ez a csaj és mint írod felszedett és elvoltatok, amíg tartott a dolog. Mivel előtte se lehettél nagy kujon most meg eljárt az idő és semmi gyakorlatod nincs a mai modern érában a csajozásban így nagy bajban érzed magad... neten nem ajánlom, de ha nincs más (akkor se). Tele van defektes emberekkel a netes társkereső olyan elvárásokkal, hogy falnak mennél tőle :D Élőbe próbálj bárhol lehet csak nem kell feladni a 10. nem után, mert lehet pont a 11. lesz a nyerő!
2020. jan. 17. 19:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Ahogy írod sajnos nálam kimaradt ez a tinikori csajozgatásos történet. Nagyon korán már magamról kellett gondoskodnom csak a munka meg a suli. Már 15 éves koromtól szolgálati lakásban laktam, tiszta koravén voltam már akkor is. Mindig azon agyalgattam hogy mi lesz, így elszaladt a fiatalkor. És most kicsit tanácstalan vagyok!
2020. jan. 17. 19:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Keressél egy olyan hobbit, ahol sok nő van.
2020. jan. 17. 20:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha mész gazdag egyedülálló nőkhöz burkolni, akkor felszedheted őket :D
2020. jan. 17. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!