Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Első randin egy ilyen nektek mennyire jönne be?
Figyelt kérdés
A hétvégén találkozok egy lánnyal, gondoltam beülünk vacsorázni valahova (oké nem olyan eredeti dolog az igaz). Azon gondolkoztam ,hogy veszek egy csokor virágot is neki, aztán amikor meg érkezünk az étterembe a csokor már ott lesz az asztalunkon. Egy 22 éves lány értékelné? Na meg ugye meg van a vacsi, utána nyomjam a kezébe ,hogy "itt van vidd haza, tied" :D. Eddig nem ment a romantika de változtatni akarok.2020. jan. 15. 17:25
11/17 anonim válasza:
Első randira szerintem alapvetően elég béna már önmagában a beülünk vacsorázni dolog, nem hogy még csokor virág is legyen. Mondjuk én férfiként jobban szeretem a kötetlen sétálunk, beszélgetünk és beülünk valahova ha akarunk dolgokat.
12/17 anonim válasza:
És ezt így mind az első randin? Te hülye vagy.
13/17 anonim válasza:
Nekem nem tetszene a virág így elsőre szerintem felesleges, nyálas.
22L
14/17 anonim válasza:
a szándékot értékelném és annak örülnék is, de a virág amúgy szerintem se a legjobb ötlet
egyrészt nem mindenki szereti őket, másrészt meg amit te is írtál, hogy a végén odaadod, hogy "tessék, a tiéd, vidd haza", hát így elég béna
ha a lány szeret virágot kapni, akkor is jobb ötlet úgy odaadni, hogy ha nála találkoztok/ott veszed fel, akkor adod oda és indulás előtt otthon tudja hagyni, hogy ne kelljen egész randi alatt vinnie
15/17 anonim válasza:
8-as szintén hülye vagy! A virág így is úgy elpusztul! Ha nem vágják le csak + fél nappal bírja tovább!!!
16/17 anonim válasza:
off: A rózsabokrot amúgy metszeni kell, vissza kell időnként vágni, hogy szép legyen, halott virág ide vagy oda. :-)
17/17 anonim válasza:
A vacsora az nagyon jó ötlet,enni mindenki eszik ezzel nem lehet melléfogni.
A virágokat viszont nem mindenki szereti,sőt a legtöbben nyálasnak tartják elsőre. Inkább egy bonbont vagy csokit vigyél neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!