Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barna bőr vagy a fehér, sápadtabb bőr a szebb?
Figyelt kérdés
Sosem szoliztam, kicsit "hófehérke" beütésem van: sötétbarna, majdnem fekete haj, fakó, világos, kissé sárgás bőr, szürke szemek. Nem vagyok egy tipikus szépségideál ezek alapján, mégha a többi dologban igyekszem is adni magamra. Mennyire zavaró, ha egy lánynak fehér a bőre és erős kontrasztot alkotnak a színei?2020. jan. 13. 10:43
1/18 anonim válasza:
A fehér bőr a legjobb, annak van a leginkább tisztaságot, ártatlanságot sugárzó színe.
2/18 anonim válasza:
A szép fehér bőr nagyon előnyös, bármilyen hajszínhez.
Viszont ha fakó, kissé sárgás a bőröd akkor előnyösebb lenne egy kis barnaság.
Próbáld ki, menj el párszor szoliba és meglátod,hogy jól áll-e Neked, vagy sem.
3/18 anonim válasza:
Minden embernek a saját, egészséges alapszíne a leginkább hozzáillő.
4/18 anonim válasza:
nincs olyan hogy ez vagy az szebb, mindenkinek más tetszik. nekem is hófehér a bőröm, csak hozzá sötétszőke haj és kék szem. :) én nem szoliznék, nekem így is tetszik a bőrszínem
5/18 anonim válasza:
A kinai kissé sárgás/cserzett bor a legjobb 😅😂
6/18 A kérdező kommentje:
Sárgás alatt azt értem, hogy nem pirosodik pl ki az arcom, hanem valami ilyesmi:
A hajam is ilyesmi, csak a szemem színe meg az arcom más.
Köszi a válaszokat amúgy :)
2020. jan. 13. 11:20
7/18 anonim válasza:
A linkelt képen levő nő bőre egyáltalán nem is sárgás. Pont ezért meglehetősen előnytelenül áll neki a sárgás alaptónusú ruhája.
8/18 anonim válasza:
Nekem szőkésbarna a hajam, és sápadtas/kreolos az arcszínem. Ez határozottan nem jó párosítás.Jót tesz a szoli, a sárgsá-barnás bőröm szépen barnul, bár nem szoktam nagyon sötétre barnítani magam.
9/18 A kérdező kommentje:
#7: Lényegtelen, nem értek a divathoz és szerencsére nem is akarok.
2020. jan. 13. 12:02
10/18 anonim válasza:
Felicity Jones mindenhogy jó. Gyönyörű nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!