Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vezessem rá a srácot h szeretném ha megcsókolna?
Az se árt, ha kezdetkor érzékien megnyalod az ajkaidat, aztán egy nagyon enyhe bájos mosoly.
29/F
Igen.
Nekem második randin össze is jött,pontosan így ahogy leírták.
Plusz még nekem is a szája legsarkára egy puszi.Nem sokkal később garantált csókot jelentett😍 Azóta eltelt Másfél év.
Együtt vagyunk,és élettársak vagyunk.1 éve költöztünk össze.
Hát ha ezeket a nézed a szemét meg a száját, meg ide-oda és -1 centi, még mínusz 1 centi dolgokat követed, az kábé egyenlő a leteperéssel… Én legalábbis ha így közeledne valaki nő létére, azt egy tapadós, rámenős alaknak gondolnám. Csak úgy belemászik az intim zónámba, szóval, érted....
Ha annyira tetszel neki, akkor úgyis lépni fog. Ha meg nem, akkor vagy nem tetszel neki, vagy egy akkora mamlasz, hogy hiába is jönnétek így össze, sokra nem mennétek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!