Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak tetszenek az ilyen stílusú nők/lányok?
2020. jan. 10. 22:08
1/18 anonim válasza:
A férfiaknak nem.
A kis pubi fiúcskáknak lehet.
3/18 anonim válasza:
Igen, örülnék ha ilyen lánnyal találkozhatnék. 36F
4/18 anonim válasza:
Sokaknak bejön, de én nem vagyok ilyen animés, vagy nem tudom mi ez 😃
5/18 A kérdező kommentje:
#4 Gothnak mondható leginkább talán, animéhez semmi köze
2020. jan. 10. 22:23
6/18 anonim válasza:
Utcán nem jelennék meg vele, de szexuális szerepjátékként időnként bejönne.
7/18 anonim válasza:
Aki rocker/goth/zenész/metálos, azoknak általában igen (30+ vagyok, nekem is tetszenek a hasonló alternatív csajszik).
Attól is függ, mennyire koherens a személyiségével. Ha csak azért vette fel a cuccokat, hogy idegesítse a szüleit, vagy megbámulják az utcán, az gáz. Ha ezen túlmutat az értelmi szintje, akkor bejövős :)
8/18 anonim válasza:
Yup, öltözetéből ítélve jó zenei ízlése van. :D
9/18 anonim válasza:
En goth/rocker vagyok.
Ez a csaj ahogy a neve is mondja "posernextdoor" csak szereti a feltunest.
Nem a zene vagy az eletstilus miatt oltozik igy, hanem a figyelemfelkeltes miatt.
Ra van irva az arcara.
Az olyan ferfiaknak tetszik ez, akiknek semmi kozuk az alternativ vilaghoz.
10/18 anonim válasza:
Egyénfüggő, nekem nem tetszik, ha valaki hasonló, extrémebb/kirívóbb stílust követ, viszont ismerek olyat, aki számára kifejlesztetten vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!