Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Utálom magam, de beleszerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom magam, de beleszerettem. Mi a fenét csináljak?

Figyelt kérdés
Évek óta ismerjük egymást, de valahogy úgy alakult, hogy pár hónapja elkezdtünk találkozgatni. Először csak véletlen szerűen futottunk össze, aztán már kerestük is egymás társaságát. Első perctől kezdve tudom, hogy nős, ezért is csak úgy tekintettem rá, mint egy jó ismerősre, akivel tök jól el tudunk beszélgetni mindenről. (Igaz, hogy a közös ismerősök már régebben is mondták, hogy nagyon szar a házassága, de nem foglalkoztam vele,mert attól még ugyanúgy nős, így nálam viszont szóba sem jöhet). Most már ott tartunk, hogy hetek óta minden nap (!) összefutunk (soha nem volt megbeszélt randi), és jön, és mondja, és beszélgetünk ilyen fél órákat, és érzem, tudom, hogy több vagyok neki, mint haver. Csak az baj, hogy már jó ideje én is így érzek. És utálom magam miatta. Viszont megőrülök érte... Nem fellángolás, kinőttem már abból a korból (én 40 ő 50), de egyszerűen nem tudom mit csinálhatnék... Tanács?
2010. júl. 21. 14:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Eszem ágában sincs a szeretője lenni. Ezért utálom magam, hogy bele szerettem. Eddig sem voltam soha harmadik, ezután sem áll szándékomban. És eleve nem így indult az egész, fogalmam sem volt róla, hogy többet fogok érezni iránta. És - legalábbis úgy érzem -, hogy ő sem csak azt akarja, hiszen már ezer lehetősége lehetett volna, hogy lépjen. Jáááj, de rossz így.... Szerintetek kérdezzek rá, hogy most mi a fene van köztünk? Nem akartam, de ez így borzasztóan rossz...
2010. júl. 21. 16:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Szar a házassága... hm, mindegyik ezt mondja. Ezt csak akkor hidd el, ha külön is élnek már egy ideje. Akkor már lehet lépni.
2010. júl. 21. 16:06
 13/15 A kérdező kommentje:
Ő soha nem mondta, hogy szar. Közös ismerősök mondták. Nem az a fajta, aki rosszat mondana arról a nőről, akivel éveket húzott le. Többek között ezt szeretem benne a legjobban, hogy hiába veszekednek állandóan (nem egynek tanúja is voltam), soha nem mondott semmi rosszat a feleségéről.
2010. júl. 21. 16:15
 14/15 anonim ***** válasza:

nem kell ott kérdezni semmit

legközelebb taliztok, csendes helyen legyetek, hajolj oda és csókolózzatok egy jót, aztán alakul majd. egyszer élsz.

2010. júl. 21. 16:24
 15/15 A kérdező kommentje:
Sikerült! Leültünk, megbeszéltük. Hepi fíling, napsugár, boldogság! :)))))
2010. júl. 29. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!