Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van olyan hogy párkapcsolatban nagyon nyomul egy férfi? Nyomasztó vagy sem?
Ti szemszögetelből milyen az ha nagyon nyomul egy férfi?
Hogyan viselkedik,miket csinál?
Ha nagyon nyomul az nyomasztó számotokra?
Nem szexuálisan értem a nyomulást.
"Nem szexuálisan értem a nyomulást."
Mit értesz a nyomulás alatt egy párkapcsolaton belül?
Nem azt hogy rámászik.
Hanem tegyük fel írogat neki,hívogatja,de nem azért mert féltékeny.
Nálam leginkább a mögötte lévő motiváció számít. Nagyon nem mindegy, hogy valaki azért akar sokat veled lenni, azért keres mindig mert szeret vagy éppen azért mert féltékeny, uralkodó, esetleg túlzott figyelemhiánya van.
Én a "nyomulást" alap dolognak gondolom egy kapcsolatban. Nem nagyon fog működni a dolog ha nem raktok bele 100%-ot és csak ímmel-ámmal csevegtek néha egy kicsit. Természetesen kell az egészséges aranyközépút, de inkább fordítson rád valaki nagyon sok figyelmet mint nagyon keveset. Szerintem teljesen alap igény, hogy ha szeretsz valakit akkor mindig vele lennél legszivesebben. De ezzel együtt az is alap dolog, hogy mindenkinek meglegyen a privát szférája és "én" ideje.
Nekem ami már túlzás az az ha valaki nem érti meg, hogy az embernek vannak alapvető kötelezettségei mint például a munka vagy tanulás amik fontosak és amik közben nem lehet folyton a pároddal foglalkozni. Lehet egymást sűrűn keresni, mi is egész nap beszélünk a párommal tulajdonképpen. De ha valaki nem tudja megérteni, hogy most dolgom van és 1-2 óráig nem érek rá az már nagyon túlzásba viszi.
Ugyan így túlzás ez az együtt töltött időnél is. Hogyha mind a ketten ráértek nyugodtan lehet együtt lenni akármennyit, de vannak alkalmak amikor más programja van valakinek. Család, barátok, hobbik stb amikről nem egészséges lemondani csak mert párod lett.
Úgy tudnám legegyszerűbben megfogalmazni, hogy a szabadidőmben annyit "lóg a nyakamon" amennyit csak akar. De ha dolgom van akkor dolgom van legyen az más program vagy egyszerűen csak egy kis egyedül, saját dolgommal töltött idő. És ilyenkor ne legyen sértődés meg számonkérés, hogy dehát miért nem foglalkozom vele.
Ha elszámoltat arról, hogy miért nem veszed fel a rohadt telefont azonnal, amikor elmagyaràzod neki világosan többször is, hogy nincs a kis kütyü hozzádoperálva, azaz nem tartod a zsebedben, ha otthon vagy.
Ha csak úgy random megjelenik a lakásod előtt, és közli, hogy gyere le fél perc múlva.
Ha ezek miatt rettegsz és telefonfràszban vagy, hogy mi lesz, ha még egyszer bármelyik is megtörténik a fentiek közül.
Ha korlátozni akar, és megmondani, hogy most ne sminkelj, vagy éppen igen, mert neki úgy tetszik.
Nálam ezek egy orbitális veszekedés alapjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!