Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek! Probléma ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Probléma ha egy férfinak nincs kocsija a mai világban?

Figyelt kérdés

Belvárosban lakom, munkahelyem 20 percre van gyalog, minden amire szükségem van (üzletek, orvos, edzőterem) max. fél óra tömegközlekedéssel.

Jól keresek, de nem vásárolok kocsit mert nem használnám ki, tehát pénztemető. Ha nagyon kell akkor bérelek vagy taxi.

Társaságban amikor ez szóba kerül kis túlzással hülyének néznek hogy miért nincs kocsim, simán megtehetném.

2020. jan. 6. 14:32
1 2
 11/20 Noblesse Oblige ***** válasza:
95%

A férjemnek sincs. Szerinted mennyire volt számomra fontos?

Amíg nem használjuk ki el sem gondolkodtam rajta.

2020. jan. 6. 15:17
 12/20 anonim ***** válasza:
96%

Nen tartottam sosem fontosnak, míg nem lett meg a gyerekünk.

Asztmas lett 3 évesen, igazából ekkor ereztük csak hiányát, autóval 20 perc a kórház, sokszor sokat kellett várni mentőre, taxi is gyoraabb volt.

Muszáj volt, venni !

Am mas szemlontból sosem erdekelt.

2020. jan. 6. 15:19
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem attól függ kinek van szüksége autóra, hogy vidéken élsz, vagy városban.

Ha vidéken, akkor el kell járnod üzletbe ami nem helyben van és ha már elmész akkor elsőre megveszed azt a mennyiséget ami egy időre kitart. Tehát egy autó csomagtere sokat segít.

Ha városban van autód akkor lustaság, kényelem. Ez a 2 dolog jut eszembe róla. Talán időt spórolsz autóval, ha elmész ide-oda. Ezt is felhozhatnánk, de ha jól időzítesz és alakítod a napi teendőket, akkor nem kell attól tartanod, hogy lekésed a buszt, vagy korábban értél a megállóba. Tervezéssel ezek kiküszöbölhetőek. Amúgy meg kerékpár. Debrecenben mindenhova tekertem. A gyaloglással eltöltött időt feleztem vele. Nagyobb csomagokat pedig interneten is megrendelheted. Ezzel spórolsz is, mert ugyanazon termékre több árazást találsz interneten, minthogy elmész a legközelebbi boltba és ráböknél, hogy én ezt most megveszem.

Tehát nem is utasítom el az autót, de nem is támogatom. Ez függ a lakhelyedtől, meg a pénztárcád tartalmától.

2020. jan. 6. 15:27
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi Bp. belvárosban bérelünk lakást a vőlegényemmel. Nincs kocsink (jogsija a vőlegényemnek van, nekem még nincs). Metró megálló 2 perc gyalog, onnan Bp. bármely pontjára eljutunk gyorsan. Színházba ha megyünk, kézenfogva hazasétálunk utána. Szüleimhez és ő szüleihez (Bp. agglomeráció) tökéletes a vonat, 12 perc alatt elrepít (kocsival sokszor 45 perc a dugóban). Itthon nyaralni IC vonattal megyünk, az adott városban taxit hívunk, úgy megyünk a szállodába. Külföldre ha repülővel megyünk, akkor Ferihegyre taxival. Jelenleg egyáltalán nem hiányzik az életünkből.
2020. jan. 6. 15:39
 15/20 anonim ***** válasza:
95%
Kihagytam a családot. Ha családos vagy gyerekek vannak, akkor azért elkél egy autó.
2020. jan. 6. 15:41
 16/20 anonim ***** válasza:
35%
Érdekes hogy itt egy nőnek se számít... :D
2020. jan. 6. 16:40
 17/20 anonim ***** válasza:
82%

Annyival megkönnyíti pedig az ember életét. Például a franc nem akar heti 3szor nyomorogni a boltban mert csak annyi cuccot bír el egyszerre. Ha már mondjuk haza kell rángatni 2 zsugor ásványvizet meg 4 szatyrot azt megnézem autó nélkül.

Meg a világon nem csak Pest létezik. Azoknak a helyeknek ahova eljutottam a felére nem lett volna lehetőségem kocsi nélkül. Mondjuk a gyönyörű kis hegyi városainkba ahová napi 2 busz jár és ha azt lekésed mert mondjuk esett 2 centi hó és a MÁV megszűnt működni akkor nem tudsz felmenni. Szeretem a természetközeli helyeket és ezek ugye nem arról híresek, hogy jó lenne az infrastruktúrájuk.

De bárkivel bármi történik, ha az éjszaka közepén kell rohanni valahova akkor van lehetőséged. Nem egyszer kerültem már olyan helyzetbe ahol életem legjobb döntésének éreztem, hogy autót vettem mert életet mentett. Ha az ország egyik feléből rohansz a másikba nem mindegy, hogy 4 órába, 20 perc sétába és 2 átszállásba telik vagy 2 órába háztól házig.

Nyilván mivel van autóm nem igazán érdekel, hogy a másiknak van-e. De azért az nem árt ha legalább jogsija van mert bármikor kellhet. Én is nagyobb biztonságban érzem magam egy hosszabb útnál ha olyan ül mellettem aki szintén legalább vezetni tud.

2020. jan. 6. 18:42
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kocsim, a XI. Kerület központjában lakom, és a IX. Kerület Duna felé eső részén dolgozom. Tovább tartana parkolóhelyet keresni, mint BKK-zni. Zsebből ki tudnék rakni egy Teslat is, ha akarnék, de jobb helyen van a pénz MÁP+-ban. Amikor volt céges kocsim, abba is egy év alatt 3000 Km-t tettem, pedig korlátlan üzemanyag fogyasztás járt mellé.
2020. jan. 6. 20:24
 19/20 anonim ***** válasza:
2020. jan. 6. 20:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem a kocsi alapján választunk pasit :)
2020. jan. 12. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!