Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olasz férfii! Szerintetek mennyi esély van rá, hogy összejön a találkozó?
Érdekes, én tavaly nyáron megismertem egy perui fazont, akivel megismerésünk után 1-2 hónappal jött Budapestre és abból az 5 napból, amit ott töltött, abból 3x találkoztunk-közben elutaztam, ezért volt csak ennyi-. Na meg februárban megyek is hozzá látogatóba és kifogás helyett már kérdezgette, hogy mikor jövök, melyik reptérre-európai országban él amúgy-. És ez csak durván fél év, nem 2.
Ha annyira komolyan gondolná, akkor leugrott volna látogatóba ennyi idő alatt, ahányszor csak Olaszországban jártál.
Nem a származása vagy egyéb más miatt adok kevés esélyt a következő talinak, hanem mert 2 év alatt egyszer nem tudott meglátogatni, és akkor még bele se számoltuk a térd műtétet, mert arról nem tehet. Meg ha nagyon akarna, ki is tudna repülni hozzád Magyarországra,csak mondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!