Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Raafika kérdése:
Miért csinálja ezt? Többi lent
Figyelt kérdés
Szóval,van egy lány,akivel a munkahelyen nagyon egyhullámhosszon vagyunk.Nagyon bejön nekem,elvileg én is neki.(Sokat beszélünk,elkérte a számomat,sokat néz a szemembe).Face-n ráírtam hogy eljönne-e velem meginni valamit.Azt mondta hogy igen,bár akkor héten nem ér rá.Mondtam hogy nem gond,amikor van ideje.Ez volt kb 2 hete.Azóta többször is kérdeztem hogy eljön-e(persze megint facen.)Azt mondta hogy igen.Megint eltelt az idő és nem mentünk sehova.Megkérdeztem tőle hogy már nem akarja?Azt mondta de de mondom megoldjuk.Azóta se mentünk sehova.Mit kéne tennem?Nagyon belezúgtam.2020. jan. 3. 15:42
11/25 A kérdező kommentje:
Rendben.Köszi a válaszokat :)
2020. jan. 3. 16:26
12/25 anonim válasza:
9: És azt mondta jó, és nem mert el?
Mennyit vártál ott rá?
13/25 A kérdező kommentje:
Nem.Péntek lett,bementünk dolgozni,és megkérdeztem hogy akkor ráér.Persze kifogás.
2020. jan. 3. 16:37
14/25 A kérdező kommentje:
De hogy mondjak neki időpontot meg helyszínt hogy ha "nem ér rá".Egyből kérdezzem meg hogy pl.Pénteken xy kávézóba 4 órától jó-e vagy mi?
2020. jan. 3. 16:46
15/25 anonim válasza:
IGEN!
Amikor azt mondja, jó a péntek, akkor EGYBŐl kérdezd meg!
Éljenéljenéljen!!!
XD
16/25 A kérdező kommentje:
XD.Jó hogy hétvége van....Majd hétfőn megpróbáljuk újból.
2020. jan. 3. 16:49
18/25 Noren1989 válasza:
ÓÓÓÓbarátom, de nehéz a fejed...
Na azért a fejleményeket várjuk.
19/25 A kérdező kommentje:
Köszi srácok/lányok :D
2020. jan. 3. 16:51
20/25 anonim válasza:
Nem tudom minek reménykedsz, nem akar veled találkozni még se. Mindenkinek arra van ideje amire szeretné, hogy legyen. Ő meg csak folyton keresi a kifogást, hogy most nem jó, így nem jó úgy nem jó. Nem értesz a szép szóból?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!