Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti mire asszociáltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mire asszociáltok az alapján, hogy a férfi milyen italra hív meg benneteket?

Figyelt kérdés

Tehát mit gondoltok, ha pl. sörre hív meg? Mit, ha kávéra, teára, borra, koktélra?

Egyáltalán jó az, ha a férfi úgy hív el találkozni, hogy "igyunk meg egy sört" vagy bármit? Vagy jobb, ha csak annyit mond, hogy "igyunk meg valamit" és nem köti ki, hogy mit?

Csak elkezdtem gondolkozni, mert valamelyik nap hallottam, hogy a húgom a barátnőivel ilyesmiről beszélt és az egyikük azt mondta, hogy le lehet vonni egy bizonyos következtetést abból, hogy mire hívja meg a férfi a nőt. Egy másik meg azt mondta, hogy ha sörre hív meg, az sosem jó jel. Nos, hölgyeim, ti mit gondoltok?

26F

2020. jan. 2. 15:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%
hívd meg egy gyári automata kávéra... jó az!
2020. jan. 2. 19:37
 12/12 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem nem mindenki kombinálja ezt túl.
2020. jan. 3. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!