Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mire asszociáltok az alapján, hogy a férfi milyen italra hív meg benneteket?
Tehát mit gondoltok, ha pl. sörre hív meg? Mit, ha kávéra, teára, borra, koktélra?
Egyáltalán jó az, ha a férfi úgy hív el találkozni, hogy "igyunk meg egy sört" vagy bármit? Vagy jobb, ha csak annyit mond, hogy "igyunk meg valamit" és nem köti ki, hogy mit?
Csak elkezdtem gondolkozni, mert valamelyik nap hallottam, hogy a húgom a barátnőivel ilyesmiről beszélt és az egyikük azt mondta, hogy le lehet vonni egy bizonyos következtetést abból, hogy mire hívja meg a férfi a nőt. Egy másik meg azt mondta, hogy ha sörre hív meg, az sosem jó jel. Nos, hölgyeim, ti mit gondoltok?
26F
Hát még csak kávéra hívtak meg.
A kávé szerintem semleges, de mégis komolyabb ismerkedési szándékot takar, kis lépésekben haladva. Ugyanezt gondolom a teáról is.
Sör: Haveri alapú
Egyéb alkohol: leitatlak oszt megb@4szlak (ha sikerül)kategória akarhat lenni
(kivéve, ha baráti a társaság)
Igazából ezen még sosem gondolkodtam. És ezt inkább a meghívó féltől kéne kérdezni, hogy neki mi a szándéka ilyenkor.
Véleményem szerint igaza volt a sörös lánynak, azonban nyári melegben, késő délután-estefelé szerintem nem gond ha sört mond valaki, hiszen sok nő szereti a szomját oltani, egy hideg sörrel.
De nekem például azonnal berregne a vészcsengő, hogy na ne, söröst soha többé, ugyanakkor a limonádéivóknál is sípolna :D mert általában nem illeszkedünk jól a vega-bio-zöldvonalon mozgó férfiakkal. Nehéz ügy ez :) Kávé fanatikust sem szeretnék aki folyton barrista boltokban nézelődne és áhítattal fényesítgetné a csodás masináját.
A koktélivók is egy külön faj, sejteti, hogy szórakozóhelyeken lelhetők fel sűrűn.
Borosok órákig képesek lötybölni a dekantert, egy egy lekerekített sav kedvéért, nem szeretném.
Senki sem ígérte, hogy könnyű az élet.
Attól is függ milyen napszakról van szó.
Kávéra6teára nap bármely időpontjában meghívhat, az úgy okés reggel 10-kor is meg este hatkor is (nekem legalábbis).
Kávé/tea olyan alap ismerkedési szándékú de sima barátot is lehet kávézni hívni szóval nem árt sose ha tisztázzák a szándékokat.
Amúgy meg szerintem felesleges specikiálni hogy mire, ha valaki nem szereti ezt vagy azt ne legyen probléma hogy mást iszik.
Mondjuk az is fura lenne ha délben hívna meg sörözni, az italozás inkább esti program.
A helyszínre. Ha alkoholos piát mond, bárba akar vinni. Mivel nem iszom alkoholt, fájna a szívem, ha egy ezresért kéne narancslevet innom.
Amúgy nem értem, "nem köti ki, hogy mit"? Még szép. Ha meghív egy kávéra, és igent mondok, de aznap nem érzem jól magam, akkor nem ihatok teát kávé helyett, mert ki lett kötve?
A sör tényleg érdekes, nem akarom a proli szót használni, inkább olyan, "már egymáshoz vagyunk szokva". Amúgy nem tudom, miért. De ez kb olyan, hogy ha elmegyünk enni valahova, nem krumplistésztát fogunk enni, hanem valami "fancybbet", hiába szeretem a krumplistésztát.
csak alkohol menteset iszok ...
miért ?
mert 99%ban autóval megyek találkozókra és utána vezetnék
amúgy ha megkérdi akkor válaszolok, de ne akarjon nekem rendelni, mert nagy eséllyel nem fogom meginni, a fentebbi ok miatt.
amúgy nekem mindig mit iszik a másik, nem vonok le semmilyen következtetést belőle, nem az ital a fontos benne hanem milyen minőségit választ ! pl egy dréhert nyom be vagy kézműves sört választ
tucat divat bort vagy egy kisebb termelőtől származó egyedit
a másik a mennyiség ha egy 1órás randi alatt benyom 4 sört az sok de borból vagy rövidből is van határ
randizni akar vagy berúgni kérdem én ekkor ?
randi alatt nem preferálom az alkoholt, pláne nem az első pár alkalommal...
Én szeretem a sört ,de ha valaki sörözni hívna el "randira" az fura lenne
Szerintem az a legjobb ha annyit mond hogy " igyunk meg valamit" ,igy esetleg én is alakíthatom a dolgokat ,például hogy hova menjünk ,mikor ,ilyesmi
Kávézni pl én csak reggel vagy délelőtt szoktam , borozni ,sörözni ,vagy bármilyen alkoholt meg este szokás inni inkább
Feltételezhet, hogy aki alkoholra invitál az:
-gyakrabban fogyaszt alkoholt
-bulizósabb típus
-valószínűleg nem komolyat keres.
Engem kávéra hívtak, mentem is volna, ha nem lett volna komoly kapcsolatom. Komoly és szexkapcsolat esetén is szimpatikusabb ha józanul és megfontoltan akarják megismerni egymást a felek. Azt sugallja, hogy tudja mit akar az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!