Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ker csóré fotókat, ha ismerjuk egymast egy éve személyesen?
Figyelt kérdés
Mostanaban fordult át személyesebbé a kapcsolat . És arra gondolok , hogy azért kér ilyen fotót , mert akarja látni , hogy szegyenlös vagyok e es mire szamithat ha talalkozunk kettesben
Lehet biztosra akar menni ? Latni akarja , hogy ha talalkozunk lesz szex vagy nem?
Mert ha szegyellös vagyok , akkor arra gondol , hogy nem lesz szex egyböl , ahogy ö szeretne esetleg
( meg nemfekudtunk le )
2020. jan. 2. 02:34
2/5 anonim válasza:
Nem kell ennyire túlgondolni.
Mindenki imádja, ha elcsábítják. Fotókkal a legkönnyebb.
Viszont vannak olyan fantáziátlan nők, akik egy darab előnyös képet sem tudnak készíteni magukról.
3/5 anonim válasza:
Hogyan fugg ossze a fenykep kerese a szexszel?
Gondolom, nem meztelen kepet kuldenel neki. Vagy ilyet kert?
5/5 anonim válasza:
6 Milyen nyelven? Lovari vagy mi ez? :D Komolyan kerdezem, sosem hallottam ezt a szot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!