Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt kèrdezgeti, hogy hol ünneplek este, ha nem hív el?
Az elmúlt hèten kètszer megkèrdezte, hol-merre-kikkel szilveszterezek, illetve ma dèlelőtt is, hogy hovà megyek vagy itthon rendezek-e bulit.
Koràbban azt mondtam, nem tudom.
Ma pedig azt vàlaszoltam, hogy nem terveztem semmit, bulit sem rendezek, lehet itthon maradok ès tèvèzek.
Aztàn ràkèrdeztem, neki mik a tervei - hàtha elhív.
"Mèg ő sem tudja, lehet elmennek erre-arra"
Ennèl zöldebb utat nem tudnèk adni (max. ha èn hívnàm el, de mivel tènyleg semmit nem terveztem, az elèg ciki lenne).
De, ha nem hív el, mièrt èrdekli ennyire, ma mit csinàlok?
1, basszus, okos vagy, en erre nem gondoltam :)
2, sajnos eleg nyuszi vagyok en is :)
3, hahaha :D
"sajnos eleg nyuszi vagyok en is :)"
Akkor még elvergődtök egy darabig, ha jól látom. Vagy összejön egy bátrabb lánnyal, aki felszedi.
Vár egy kis biztatást!
EZ lett volna a helyes válasz!:
"Nem tudom, több mint valószínű, hogy otthon egyedül, mert senki sem hívott sehová, sajnos..., pedig szívesen elmentem volna bárhová."
"(max. ha èn hívnàm el, de mivel tènyleg semmit nem terveztem, az elèg ciki lenne)."
Mit kell ezen problémázni, ha amúgy sincs programod és ő is otthon ül, és bejöttök egymásnak, már csak azért is áthívtam volna filmezni, behűtöttem volna a pezsgőt, készíteni valami vacsit, nem akkora szervezés, mégis együtt vagytok, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!