Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan érhetem el hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetem el hogy egy férfi megszólítson?

Figyelt kérdés
2019. dec. 27. 14:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%
Írj ki ide egy ilyen kérdést;)
2019. dec. 27. 14:41
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
Tedd meg te az első lépést, lehet amúgy be sem jössz neki...
2019. dec. 27. 14:41
 3/17 A kérdező kommentje:
Szemèlyesen szeretném, hogy megszólítson egy személy!
2019. dec. 27. 14:42
 4/17 anonim ***** válasza:
46%
Várd ki, és ne kerüld a tekintetét, mosolyogj. Ha tetszel neki, akkor lépni fog.
2019. dec. 27. 14:44
 5/17 anonim ***** válasza:
76%
Várjál csak akkor örökké
2019. dec. 27. 14:45
 6/17 anonim ***** válasza:
Csinálj úgy mintha véletlen neki mennél. Nem százzal! Csak úgy finoman. Vagy, egyszerűen kérdezz tőle valamit.
2019. dec. 27. 14:47
 7/17 anonim ***** válasza:
53%
Szemezel, mosolyogsz.
2019. dec. 27. 14:59
 8/17 anonim ***** válasza:
81%

Próbáltál már testbeszéddel motiválni egy férfit? Olyat aki szimpatikus? Mert gondolom nem mindenkinek szól a felhívásod.

Hosszan szemezni vele, kedvesen mosolyogni rá, esetleg közelebb állsz hozzá mintha épp ott lenne dolgod. Menj el mellette, és

ejts el valamit úgy hogy ő biztosan lássa (de ne valami drága cuccot) és figyeld hogy felveszi-e neked? De közben végig szemezz vele és mosolyogj. Ha nem megy utánad akkor nem megy, ha igen akkor nyertél. :)

Sodord olyan szituációba a férfit ahol segíthet neked. Lehet ez megjátszott figyelmetlenség vagy gyengeség netán ügyetlenség. Te legyél az akin segíthet.

Hagyd hogy a férfi férfi legyen.

27F

2019. dec. 27. 15:03
 9/17 anonim ***** válasza:
68%
Nyolcas válasza a tuti, nő vagyok, és nem írtam volna másként!
2019. dec. 27. 15:24
 10/17 anonim ***** válasza:
17%

Bírom az ilyet... Szavazati jog meg azonos munkabér, ezért megy a hiszti, de keresztbe tenni egy fűszálat is egy kapcsolatért, ahhoz már kis-királylány.

Nah, talán a következő évszázadban.

2019. dec. 27. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!