Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért alapvetés a legtöbb nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alapvetés a legtöbb nő számára az, hogy a randin a férfi fizet, de ezért cserébe ne várjon semmit?

Figyelt kérdés

Véleményem szerint rendben van az, hogy az első randin mi állunk mindent. Ez a megszokott, a tradicionális, megmutatjuk, hogy anyagilag stabilak vagyunk stb.

Viszont azt is gondolom, hogy még ha nyersen is hangzik, ez számunkra befektetés. Nem arról van szó, hogy kötelező lenne egyből ágyba bújni, és szerintem sem a földön jár, aki egyből ezt várja el. De némi érdeklődést, hosszabb együtt töltött időt, mélyebb beszélgetést szerintem teljes joggal elvárhatunk.

A probléma azokkal van, akik már az első randin vagy az első pár perc után tudják, hogy nem jön be nekik a delikvens, de azért nyugodt szívvel elfogyasztják a drága piát, hogy puccos helyekre viszik őket és közben jól is szórakoznak.

Arról nem beszélve, hogy bevett szokás tinik, de még néha felnőtt nők körében is, hogy pénzt nem visznek magukkal, de mindenre meghívatják magukat olyan férfiakkal, akik jóval többet remélnek annál, mint hogy két pia után faképnél hagyják őket.

Lehet, hogy nem mindenki számára egyértelmű, de mi is dolgozunk a pénzért. Nem azért fizetek ki 5-10-akárhány ezret, hogy jót cseverésszek, és elüssem az időt, ami alatt akár pénzt is kereshetnék. Sok nő hercegkisasszonynak képzeli magát, vagy valami olyan éteri lénynek, aki már ha csak hajlandó 1-2 szót szólni bárkihez, az legyen ettől lenyűgözve és örüljön, hogy fizethet.

2019. dec. 22. 22:48
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
93%

Én nem tartozom azon nők közé, akiket leírsz, ugyanis vagy fizetem a saját részem vagy egyszer a férfi fizet, aztán én.

Viszont azért elvarni bármit, mert hajlandó voltál pár ezer forintot rááldozni egy randira, az több, mint gáz.

"Nem azért fizetek ki 5-10-akárhány ezret, hogy jót cseverésszek, és elüssem az időt, ami alatt akár pénzt is kereshetunk"

Tessék? Akkor minek mész randizni, ha nem szét, hogy jól érezd magad?

Egyébként meg egyszerű a megoldás: nem kell első randira puccos helyre vinni senkit. Mondjuk ha nem egy 8 ezres vacsira viszed, hanem csak egy 100p Ft-os süti-kávé kombóra, akkor nem fogsz utána este a sarokban sírni, ha nem kapsz dugást a pénzéért.

2019. dec. 22. 23:32
 12/35 anonim ***** válasza:
81%
1000 Ft-os.
2019. dec. 22. 23:33
 13/35 anonim ***** válasza:
89%
Alapvetően egy nő sokkal többet költ a külsejére, mint egy férfi (nem minden esetben, de általában még mindig ez a jellemző), és jellemzően kevesebbet keres (nem minden esetben, csak általában.) A kimondottan női szakmák még ma is alulfizetettek (bölcsődei gondozó, óvónő, tanár, ápolónő stb.)Ha egy férfi megy fodrászhoz, alkalmanként 2000, ha egy nő, az 8-10000. Kozmetikus szintén, manikűr, pedikűr, egyéb szépészeti beavatkozások jellemzően a nők pénztárcáját terhelik. Ha egy férfi elvárja, hogy a nő, akivel randizik, dekoratív legyen, szerintem nem túl gáláns, ha még a számlát is neki kell rendeznie.
2019. dec. 22. 23:41
 14/35 anonim ***** válasza:
93%

Válassz olyan helyet, amit bőven megengedhetsz magadnak!

Pesten az ötkerben is van olyan hely, ahol 800 Ft-ból szendvics, desszert és két üdítő is kijön.

15/35 A kérdező kommentje:

12: nem vagyok hülye, első alkalommal nem viszem étterembe. De ha beülsz a Bálnába, ott megisztok két kört máris -10 ezer.

Nem, nem csak azért megyek, hogy jól érezzem magam. Elhiszem, hogy a te fejedben az az ábránd él, hogy a férfiak dolga csupán az, hogy szórakoztassanak téged, és eközben bizonyára ők nagyon jól érzik magukat, de a valóságban ennél mi sajnos többet várunk.

Ha puszta szórakozásra vágyom, akkor elmegyek a barátaimmal, akik jelentősen olcsóbbak.

16/35 A kérdező kommentje:
13: ebben mondjuk van valami, amit írsz, elgondolkodtató valóban.
2019. dec. 22. 23:43
 17/35 anonim ***** válasza:
78%

Vagy találj ki olyan programot, ami nem kerül semmibe!

Menjetek el pingpongozni, mászókázni, kacsákat nézni, szelfizni... :)

Most igazán nem nehéz, hogy van fényvillamos, karácsonyi vásár, stb.

Valakinek ennyire nincs fantáziája.... Kelemen Anna mondta: Aki hülye, az fizessen!

2019. dec. 22. 23:44
 18/35 anonim ***** válasza:
22%

Azért elég merész dolog egy prosti ilyen irányú "bölcsességeit" pozitív példának felhozni.

2019. dec. 22. 23:49
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

"Elhiszem, hogy a te fejedben az az ábránd él, hogy a férfiak dolga csupán az, hogy szórakoztassanak téged,"

Nem. Én olyan emberrel megyek el randizni, aki szimpatikus, és nem neki kell szórakoztatni, hanem EGYMÁST szórakoztatjuk.

És továbbra sem kell a Bálnába vinni 10 ezerért. Nyáron mehettek sétálni, akkor nem kell fizetni semmit. Max meghívod egy fagyira. Vagy azért az 500 forintért is minimum egy kósza sz.pást várnál a bokorban?

Télen is elmehettek mondjuk megnézni a Karácsonyi Vásárt. Talán az igen drága 600 Ft-os forralt bortól sem kerülsz anyagi csődbe.

Szerintem igen is szánalmas, hogy a randi neked nem szórakozás, a másik megismerése, kellemesen eltöltött idő, hanem anyagi befektetés.

2019. dec. 22. 23:51
 20/35 anonim ***** válasza:
3%
mert haszonlesők, a legtöbb,.
2019. dec. 22. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!