Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen kamu képpel összeszedtem egy lányt, de most szeretne találkozni?
Figyelt kérdés
Elég kövér vagyok, de a dumám az jó. Megismerkedtem egy lánnyal, szeretne nagyon találkozni személyesen is, viszont az interneten letöltött képpel szedtem össze.
Mit tegyek? Elmondjam az igazságot? Vagy kitaláljak valamit, hogy sokat híztam az elmúlt időben?
26/F 174 cm - 105 kg
2019. dec. 19. 10:45
21/28 A kérdező kommentje:
Sajnos a mai napon letörölt a matchek közül....
Ennyit erről, méghogy nem a külső számít............
2019. dec. 20. 09:37
22/28 anonim válasza:
Komolyan. Te mit szóltál volna ahhoz, ha a csajról kiderül, hogy amúgy nem ő van a képen. A valóságban mondjuk 120kg és igénytelen. A te logikád szerint el kellene fogadnod, mert nem a külső számít.
23/28 anonim válasza:
Légyszi minden nőt kimélj meg magadtól
24/28 anonim válasza:
Nőj már fel, királyfi! Hogyne számítana a külső!
25/28 anonim válasza:
A kulso mellett az is szamit, hogy valakinek mennyi esze es mennyi gerince van. Te ez utobbi ketton is megbuktal.
27/28 anonim válasza:
Jajj... Ezen most szakadtam. :D Számít a külső, ezen miért vagy meglepődve? Te sem jönnél össze egy olyan lánnyal akihez fizikailag nem vonzódsz. Nem csak az alapján választunk párt, hogy a másik mennyire normális. Kell hozzá a fizikai vonzalom is. Az meg, hogy hazudtál neki, komolyan, te akadsz ki, hogy törölt téged? Ne is csodálkozz. Inkább azon gondolkodj el, ha a saját fotód használod, lehet már rég szexeltél is volna vele, mert akkor nem parázol a kamu fotó miatt és lett volna már találkozó.
28/28 anonim válasza:
Hát az cumi... Ezért ne kamuzzunk másoknak, még ha közhely is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!