Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érdemes viselkedni egy önbizalom hianyos nővel?
Figyelt kérdés
Megbeszéltük a randit. Már egy ideje online beszélgetünk. Arra jöttem rá, h mintha piszkosul önbizalom hiányban szenvedne. Ez csak azért furcsa, mert tényleg gyönyörű szép a csaj.
Nyilván a randin magamat adom majd, de ettől függetlenül dícsérgessem? Vagy nem kell jobban, mint egyébként.
Örülnék bármilyen tippnek, ötletnek.
Tényleg ritka az ilyen, hogy egy külsőleg gyönyörű nő, ennyire önbizalom hiányos lenne. Ráadásul iszonyatosan kedves és aranyos is.
2019. dec. 16. 09:56
11/12 anonim válasza:
Első randin csak módjával a bókokkal. Mert visszás érzéseket válthat ki belőle, esetleg azt hiheti csak le akarod fektetni.
Én pár belső tulajdonságáról elmomdanám hogy nekem miért tetszik. De nem magasztalnám az égig. Nem dícsérgetném agyba főbe.
12/12 anonim válasza:
Egy új kapcsolat kialakításához alapszinten rendben kell lennie az embernek. De ha mégsem, akkor legalább olyasmi legyen az a komoly hiányosság, ami a másiknak nem ismeretlen terep. Szóval szerintem már most bukó a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!