Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a pasi első randin lakásra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasi első randin lakásra hív akkor szexet akar csak?

Figyelt kérdés
2019. dec. 15. 20:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Az nem randi, ahol annyi energia sincs beletéve, hogy elmegy otthonról.

Lehet, hogy megelégszik egy cumival is.

2019. dec. 16. 17:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy a valószínűsége, hogy csak azt akar.

Ffi.

2019. dec. 20. 09:09
 13/14 dr garami ***** válasza:
29%
Hááát! Tudod én hatvanon túl vagyok és jó pár éve özvegy lettem a neten kerestem párt.Aztán nagyon, nagyon sok ismerkedésem volt.A korombeli ,hölgyek,amikor eljöttek személyes találkozóra nagyon sokan vidékről,bizony 10ből kilencszer együtt alvással,és persze szexel.Úgy hogy ne higgy az "öregek" sem szentek és ez a na majd ....az csak DUMA!!!Azt és úgy ahogyan és amikor NEKED!!!! tetszik.Ha akarsz dugni dugj! ha csak petting akkor csak azt,ha meg mindent bele akkor durr bele kell csapni a lecsóba!
2019. dec. 20. 09:48
 14/14 anonim ***** válasza:
76%
Dehogy, el is kellene mosogatni.
2019. dec. 22. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!